Antena Căutare

Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 14. Prin ce situații periculoase a trecut echipa de producție

În episodul 14 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, echipa de producție și concurenții au povestit despre situațiile periculoase prin care au trecut în cursă. Iată ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Colaj cu reporterul Alexiei și a lui Aris, dar și cameramanul lui Ionuț Rușu și George Tănase la America Express Galerie
În episodul 14 din Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, echipa de producție și concurenții au povestit despre situațiile periculoase prin care au trecut în cursă | Antena 1

Columbia, prima țară prin care trec echipele America Express pe Drumul Soarelui, este una deosebit de periculoasă și cunoscută pentru diferitele ilegalități. În episodul 14 din Jurnal de călătorie, concurenții și echipa de producție au vorbit despre clipele de panică, situațiile riscante și locurile primejdioase din cursă.

„Pe tot acest cordon, din Mexic până în Argentina, vom găsi probleme ce țin de narcotraficanți, violență și securitate. De asta echipa noastră de securitate a avut mai mult de muncă. A trebuit să verifice cu atenție locurile, s-au studiat foarte bine rutele pentru a ne asigura că participanții sunt în siguranță.”, a mărturisit Louis Moreno Osuna, Filed Line Producer.

De asemenea, și Robert Gabriel Lionte, producătorul executiv al proiectului America Express, a scos la iveală câteva informații copleșitoare despre un moment periculos prin care a trecut întreaga echipă de producție, în Columbia.

„Ne-au spus că înainte să ajungem în ultimul oraș în care vom filma în Columbia exista aproximativ 100 km de transfer, unde este foarte periculos din cauza grupărilor paramilitare de acolo. Ne-au dat niște detalii foarte clare: nu se dă jos nimeni din mașină, nici măcar la toaletă pentru că ăia trăiesc de pe urma răpirilor. Am mers fiecare cu mașina individual, dar echipa de securitate s-a răspândit pe drum în câteva locuri. Aveau grijă să fim toți în siguranță. Ne-am scos toate logo-urile de pe mașini, că suntem o producție, pe care noi le avem de obicei. Am trecut în 3 ore bucata asta prin munți. (...) Există niște musculițe mici, unde era iarbă, care ne-au făcut praf pe picioare”, a dezvăluit Robert Gabriel Lionte.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 12. Edward Sanda și Cleopatra Stratan și-au impus o regulă acasă

Tot în episodul 14 din Jurnal de călătorie, reporterul Alexiei Eram și a fratelui ei, Aris, a discutat despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor atunci când au fost opriți de polițiști pe traseu.

„Am trecut de o stație de taxare și văd că mașina concurenților este oprită de doi polițiști, care aveau mâinile pe pistoale. Cert este că ne-am speriat destul de tare pentru că noi nu suntem obișnuiți ca polițiști să facă astfel de gesturi agresive. Unul dintre ei a fost mâna pe cameră.”, a zis Adelina Negoței.

Prin ce situație primejdioasă a trecut cameramanul lui Ionuț Rusu și George Tănase în America Express - Drumul Soarelui

George Tănase, Ionuț Rusu și cameramanul lor au fost puși într-o situație care i-a încremenit pe Drumul Soarelui. Aceștia a dat de un bărbat care avea la el o armă, iar ce a urmat după a fost o adevărată provocare.

„Am oprit mașina la semafor, eu aveam geamul lăsat complet și a venit un băiat la mine, m-a întrebat ceva. (...) Nu eu eram ținta, dar totuși erau două pistoale îndreptate spre mine. Băieții încremenise”, a povestit cameramanul concurenților.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 11. De cât timp se cunosc Laura Giurcanu şi Sânziana Negru

„De nicăieri, polițistul de lângă mine scoate un pistol și îl pune aproape de capul cameramanului. Polițistul ne-a explicat că ei nu vor să întrebe nimic, ci doar încearcă să fure”, a mărturisit George Tănase.

„Și ăla de lângă volan îl scoate lângă cameraman. Eu m-am simțit ca în filme”, l-a completat Ionuț Rusu.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x