Antena Căutare

America Express, 18 ianuarie 2023. Bie Adam și mama ei au trăit o adevărată „minune”. De ce a fost concurenta copleșită de emoții

Bie Adam și mama ei au trăit o adevărată „minune” la America Express - Drumul Aurului, după ce au pierdut imunitatea. Cele două au avut parte de o surpriză neașteptată în ediția 4 a reality show-ului, de pe 18 ianuarie 2023.

colaj foto cu bie adam, mama ei si o fana, pe o strada, la america express Galerie
Bie Adam și mama ei au avut parte de o surpriză de proporții în ediția a 4-a a emisiunii America Express | Antena 1

Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam, au trecut printr-o situație de-a dreptul neașteptată, după ce au pierdut cursa pentru imunitate. Cele două au fost abordate de o româncă în timp ce se mergeau în căutarea cazării.

Surpriza a fost și mai mare când au aflat că tânăra este abonată la canalul de YouTube al influenceriței.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Trei echipe s-au „luptat” pentru un mare avantaj

„Daniela este una dintre abonații mei, ai canalului. Pe care eu o cunoșteam, dar online. Nu puteam să cred că este lângă mine și că o văd în realitate. Nu pot să cred că ești aici. Pentru mine a fost un miracol. Eu am diferiți membrii ai canalului din diferite părți ale lumii, se întâmplă ca Daniela să fie unul dintre ei și să locuiască în Mexic.”, a mărturisit Bie Adam.

Hai să vezi cum s-au descurcat celelalte echipe la căutarea cazării pe AntenaPlay.

Bie Adam, copleșită de emoții la America Express în ediția de pe 18 ianuarie 2023. Ce s-a întâmplat cu concurenta

Lucrurile au luat o întorsătură miraculoasă pentru cele două concurente de la America Express - Drumul Aurului. Românca s-a decis să le invite pe Bie Adam și mama ei în locuința ei, fapt care a copleșit-o pe influenceriță.

„Vreți casă?”, le-a întrebat Daniela.

„Nu pot să cred, da!”, au răspuns concurentele.

„Veniți la mine!”, le-a mai spus româncă.

„Tu vorbești serios?”, a întrebat mama Biei Adam vizibil surprinsă.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Concurenții au descoperit cât de periculos este Mexicul. Ce avertisment au primit

Acela a fost momentul în care Bie Adam s-a prăbușit la pământ de emoții: „Nu doar că m-am emoționat pentru că o știam, dar m-am trezit. Mi-am dat seama că sunt pe alt continent, că sunt lângă ea, și că în seara aia suntem salvate. Era cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla în momentul ăla. Suntem în siguranță, vom avea mâncare, vom avea duș, vom avea pat curat. Mergeam spre mașină și nu puteam să cred. Am urcat în mașină, i-am văzut unul dintre cei trei copii, pe soțul ei. (...) A aflat că noi filmăm acolo și s-a pus intenționat în zonă ca să mă aștepte pe mine! Șansele erau 0, s-a întâmplat un miracol!”, a povestit Bie Adam.

„Este o lecție incredibilă”, a mai spus ea.

Odată ajunse la casa Danielei, Bie Adam și mama ei au avut parte de o altă surpriză. Cele două au rămas impresionate de locuința imensă și curată a Danielei. Mai mult decât atât, românca le-a povestit că s-a căsătorit de tânăra cu un mexican alături de care are trei copii, fiind stabilită în Mexic de 8 ani.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, din nou lider de piață. Urmează ultima cursă în fața eliminării. Ce echipă riscă să plece acasă în acea... America Express, 18 ianuarie 2023. Replici acide între Jean Gavril și Andreea Bălan. Cine a intrat la cursa pentru ultim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x