Antena Căutare

America Express, 19 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou penalizate. Cine intră la jocul pentru amuletă

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au primit o penalizare importantă care a dat peste cap clasamentul, chiar înainte de jocul pentru amuletă, în ediția 21.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost penalizate chiar în fața pupitrului Irinei Fodor | Antena 1

După o primă probă cu totul inedită, concurenții au avut nevoie, din nou, de ajutorul localnicilor pentru a duce misiunea la capăt. Ei fost nevoiți să contruiască două 2 zmeie ”barilletes”, pe care să le ridice apoi în înaltul cerului ca să salute spiritele persoanelor dragi dispărute.

Pentru asta, concurenții trebuiau să găsească 10 localnici, 5 femei și 5 bărbați care să însoțească la cimitir, acolo unde îi aștepta Irina Fodor. Primele trei echipe ajunse la ea urmând să intre la jocul pentru amuletă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Vulturul verde a adus un „handicap” neașteptat pentru Puya și Melinda. Cine îi însoțește

Ce greșeală au făcut Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express ediția 21 din 19 februarie 2023. Cum au fost penalizate de Irina Fodor

Cu toate acestea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ajuns la punctul de întâlnire doar cu șase persoane din 10 și au fost penalizate.

„E un pic cam scurt șirul vostru indian. Vă lipsesc patru oameni. Veți avea o penalizare”, a spus Irina când le-a văzut sosind.

„Chiar nu am avut ce să facem. Dacă ne-am fi întors să mai adunăm patru oameni, îi pierdeam pe ceilalți pe care oricum abia îi țineam și abia îi obținusem”, a explicat Andreea Antonescu.

Pentru asta, cele două au primit 12 minute penalizare, câte trei minute pentru fiecare om lipsă, a anunțat Irina Fodor.

„12 minute e cam multicel. Riscăm să vină două echipe în fața noastră”, au mărturisit fetele. Ceea ce chiar s-a și întâmplat. În timp ce așteptau să treacă timpul de penalizare, au ajuns Scărlătescu și Doina care au trecut, astfel, pe locul 2.

Spre bucuria lor, aceasta a fost singura echipă care le-a surclasat, concurenții care intră la jocul pentru amuletă fiind Jean și Dinu, Scărlătescu și Doina și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Citește și: Schimbările pe care Bie Adam vrea să le facă după participarea de la America Express: „Aici greșesc”. Ce și-a propus vloggerița

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, „misiune imposibilă” în stilul tradițional mayaș. Ce au avut de făcut... America Express, 19 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce joker a extras echipa victorioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x