Antena Căutare

Cum arată iubitul Dianei Bulimar de la America Express. Cine este tânărul care a cucerit-o pe sportivă

Diana Bulimar, concurenta de la America Express - Drumul Aurului, este cunoscută de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cum arată partenerul sportivei. Iată cine este Radu, bărbatul care a cucerit-o pe tânără.

Diana Bulimar, concurenta de la America Express - Drumul Aurului, este cunoscută de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care știu cum arată partenerul sportivei

Antena 1

Diana Bulimar, concurenta de la America Express - Drumul Aurului, este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața personală. Aceasta preferă să își țină persoanele dragi cât mai departe de luminile reflectoarelor, dar nu și de ochii prietenilor virtuali.

Deși sportiva este cunoscută de o țară întreagă, puțini știu cum arată sufletul său pereche. Printre postările ei de pe rețelele sociale se numără și cele în care apare Radu, bărbatul care a cucerit-o pe aceasta.

Cum arată iubitul Dianei Bulimar. Concurenta de la America Express - Drumul Aurului trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu

Diana Bulimar este mai fericită ca niciodată în brațele celui care i-a „furat” inima. Se pare că sportiva este foarte îndrăgostită de iubitul său, iar drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram.

Citește și: America Express, 17 ianuarie 2023. Cine a câștigat a doua imunitate de pe Drumul Aurului. Ce echipă s-a salvat de la eliminare

De curând, concurenta de la America Express - Drumul Aurului a publicat mai multe videoclipuri în care apare alături de Radu. Cei doi s-au filmat în timp ce dansau și se distrau de minune împreună.

De asemenea, se pare că sportiva și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de partenerul său. La începutul anului, concurenta de la America Express - Drumul Aurului a publicat o imagine în care își sărută pasional iubitul.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Echipele, primele neînțelegeri în cursa pentru imunitate. De ce s-au certat concurenții

Un lucru este evident, cei doi se potrivesc de minune, fapt pe care îl susțin și oamenii din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, din nou lider de audiență Urmează în cursa curajului suprem: lupta cu taurul și proba cu electroșocuri!... America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții au semnat un „pact de sânge”, alături de alți mexicani. Cum i-au convins...
Ultimele știri
x