Antena Căutare

America Express, 24 ianuarie 2023. Momente emoționante pentru concurenți la cazare. Gestul neașteptat făcut de o localnică

Concurenții au descoperit oameni speciali cu povești de viață extraordinare la cazare. Cele 9 echipe au primit lecții importante de viață de la cei care le-au oferit un acoperit deasupra capului.

Concurenții America Express au fost emoționați de poveștile celor care i-au cazat în ediția 7 din 24 ianuarie 2023

Antena 1

După o probă care le-a pus la încercare limitele, concurenții au fost nevoiți să își găsească cazare și au început să bată, din nou, din ușă în ușă pentru un acoperiș deasupra capului. La cazare, o parte din cele 9 echipe au întâlnit oameni speciali cu povești de viață parcă desprinse de filme, ce i-au emoționat până la lacrimi.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au apelat

Pe cine au întâlnit concurenții America Express la cazare. Ce poveste le-a emoționat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Ca de fiecare dată, concurenții au fost uimiți de ospitalitatea mexicanilor. În timp ce unele echipe s-au bucurat de o masă copioasă alături de toți membri familiilor care i-au găzduit, altele au fost martorele unor gesturi și povești de viață care le-au sensibilizat.

Bie Adam și mama ei au ajuns într-o casă decorată în care proprietarea își serbase ziua de naștere în urmă cu doar câteva zile. Femeia le-a impresionat extrem de tare pe cele două atunci când le-a oferit camera în care dormea ea și ea s-a mutat într-un goală, unde nu era nici mobilier.

„Eu dacă vine cineva la mine, îl pun în living, camera mea e camera mea. E șocant”, a declarat Bie, după ce a văzut sacrificiul făcut de aceasta.

Și Scăltătescu și Doina au avut parte de o experiență inedită. Cei doi au fost agățați de pe stradă de „o șleahtă” de copii care le-au oferit cazare. Cei doi ai fost găzduiți de părinții celor mici care au spus că știau formatul emisiunii și sunt bucuroși să îi ajute.

„Eu nu am fost șocat că ne-au primit, am fost șocat că au trimis copiii după noi”, a mărturisit chef-ul.

Citește și: America Express, 23 ianuarie 2023. Concurenții, peripeții la cazare. Pe cine au întâlnit Cătălin Bordea și Nelu Cortea

De asemenea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost găzduite de o mamă văduvă cu doi copii, care au făcut-o pe Andreea Bălan să lăcrimeze cu gândul la fiicele ei. Femeia le-a oferit o adevărată lecție de viață, când le-a mărturisit că soțul ei murise în urmă o lună.

„Soțul ei a murit acum o lună și ea are doi copii, iar cealaltă doamnă e prietena ei care tocmai s-a separat de bărbatul ei și s-au unit ca să fie împreună și să treacă împreună peste greutățile astea”, au povestit concurentele.

„Din puținul lor, ne dau nouă să mâncăm. Mie îmi vine să plâng”, a mai adăugat Andreea Bălan emoționantă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 24 ianuarie 2023. Concurenții au semnat un „pact de sânge”, alături de alți mexicani. Cum i-au convins... America Express, 23 ianuarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă. Trei echipe au intrat în arenă cu taurul furios: „E...
Ultimele știri
x