Antena Căutare

America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

După jocul de amuletă, concurenții au pornit din nou în cursă. La un moment dat, atunci când a văzut că a fost prins din urmă de Andreea Bălan și de Andreea Antonescu, Scărlătescu a avut o reacție complet neașteptat, la America Express.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și echipa Andre la America Express Galerie
După jocul de amuletă, concurenții au pornit din nou în cursă | Antena 1

În ediția 27 a emisiunii America Express de la Antena 1, Cătălin Scărlătescu a fost mai mult decât supărat și a răbufnit atunci când a descoperit faptul că, deși a făcut tot ce i-a stat în putință ca să fie pe primul loc în cursă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu tot au reușit să îl prindă din lume.

Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu atunci când a descoperit că Andreea Bălan și Andreea Antonescu l-au prins din urmă, în cursa de la America Express, din 27 februarie 2023

În cea de-a treia zi petrecută în Columbia, trei echipe au intrat la jocul pentru amuletă propus de Irina Fodor. Un concurent a stat să ofere indicații prin stație, în timp ce partenerul său de echipă a fost nevoit să meargă cu roaba pe un traseu bine delimitat, pentru a găsi instumente de săpat și oase de dinozaur. Apoi, în partea a doua a probei pentru amuletă, echipele au avut misiunea de-a realiza un puzzle cu oase, pentru a reconstitui scheletul unui dinozaur. Lupta a fost câștigată de Doina și Scărlătescu, în timp ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au pierdut totul la distanță de doar câteva minute.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Andreea Antonescu, incident dureros. Ce i-a scos Andreea Bălan din mână

Fiindcă au câștigat amuleta în ediția din 28 februarie 2023, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au primit șansa de-a decide ordinea plecării în cursă a celorlalte echipe.

Andreea Bălan se aștepta ca învingătorii să le dea șansa să plece printre primii în cursă, bazându-se pe oboseala acumulată. Totuși, câștigătorii amuletei au surprins din plin atunci când au decis ca Bie șpi Micky și Jean și Dinu să plece primii, urmați apoi de Puya și Melinda. Pe ultimul loc au fost lăsate Andreele, lucru ce le-a nemulțumit din plin.

„E prima oară când suntem frustrare în competiția asta, jur. Și cred că avem și motive. Dar ne revenim pe parcurs”, a explicat Andreea Antonescu, la America Express.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Puya

Totuși, goana după imunitate le-a făcut pe concurente să se ambiționeze și mai tare și să facă tot ce le stă în putință pentru a recupera.

Odată ajunși la câmpul cu ceapă, Scărlătescu și Doina s-au apucat imediat de treabă. Nu a trecut mult timp și și-au făcuta apariția fetele din trupa Andre.

„Ia uite cine a ajuns! Au plecat ultimele, ce-au făcut?!”, a fost reacția lui Scărlătescu, îngrijorat că a fost ajuns din urmă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 28 februarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Irina Fodor, intrare spectaculoasă cu mașina. Ce a pățit Pu... America Express, 28 februarie 2023. Puya și Melinda, enervați de judecător. Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x