Antena Căutare

America Express, 29 noiembrie 2023. Ce anunț a făcut Irina Fodor la jocul pentru amuletă. Concurenții au primit costume uluitoare

Cele trei echipe calificate la al doilea joc de amuletă din al șaselea stage au avut parte de o surpriză uriașă. Concurenții au făcut ochii mari când au văzut că apar trei porcușori de Guineea uriași.

colaj foto cu irina fodor, cele trei echipe de la jocul de amuleta si costume uriase de porcusor de guineea la america express sezonul 6 Galerie
Concurenții au avut parte de o probă neașteptată la jocul pentru amuletă, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Ediția 27 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023, a început cu un joc de amuletă de-a dreptul spectaculos. Cei care au reușit să se califice la acesta și să aibă șansa de a lupta pentru miza uriașă sunt: Alexia și Aris Eram, Ada și Tony Galeș, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Concurenții au pășit într-un peisaj de vis din Ecuador pentru a juca a doua amuletă din al șaselea stage al reality show-ului. Aceștia au fost întâmpinați cu zâmbetul pe buze de către Irina Fodor, care a adus vești neașteptate.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram s-au cazat în casa unei românce. Ce dezvăluire a făcut Laura Giurcanu

„Dragilor, ați avut de a face cu porcușorii de Guineea. Ei sunt unul din simbolurile naționale ale Ecuadorului. Indigenii îi cresc cu mult dinaintea venirii incașilor aici. (...) Astăzi, vedeta jocului va fi celebrul cui. Atunci când trăiește în libertate, el are niște obiceiuri. Se pregătește pentru iarnă, își adună lemne, fructe sau apă, își face căsuță. Asta o să faceți și voi astăzi! Puteți să faceți aceste operațiuni în ce ordine vreți.”, le-a mărturisit prezentatoarea TV.

Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și le-a explicat echipele ce au de făcut la jocul de amuletă: „În dreapta mea este un copac cu fructe, de acolo o să luați fructele și le veți aduce în aceste coșulețe, de culoarea voastră. Apoi mergeți să luați apă, aruncați o găletușă în lac, trageți apa și o umpleți pe cealaltă care are culoarea echipei voastre. După trebuie să veniți să umpleți alte găletușe până când balanța se mișcă și găleata umplută cântărește mai mult. Următoarea probă constă în construirea unor stive de lemne, dar și a căsuțelor după un model. Jocul este câștigat atunci când cineva intră în căsuța stabilă și are toate proviziile acolo”.

Echipele au rămas cu gurile căscate când au văzut porcușori de Guineea uriași la jocul pentru amuletă din ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023

Lucrurile au început să se complice atunci când mai mulți porcușori de Guineea uriași și-au făcut apariția în fața concurenților. Echipele nu se așteptau la o astfel de provocare la jocul pentru amuletă din ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023.

Alexia și Aris Eram, Giulia Anghelescu și vlad Huidu, Ada și Tony Galeș au avut o reacție savuroasă, după ce Irina Fodor i-a informat că trebuie să poarte costume imense de porcușori de Guineea.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce a pățit

„N-o să credeți, dar nu se vede absolut nimic din acel costum! O să vă bazați numai pe partener ca să vă îndrume. Ghizii vor sta toți trei în căsuță”, i-a atenționat prezentatoarea TV.

„Era prea ușor! Când au apărut cei trei cui am leșinat de râs”, a mărturisit Alexia Eram.

„Am fost în beznă totală”, a mai spus Vlad Huidu, după ce a îmbrăcat costumul.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea, la America Express. Traversare palpitantă a Anzilor, la 4.000 d... America Express, 29 noiembrie 2023. Cine a câștigat ultima amuletă din al șaselea stage. Ce decizie au luat învingătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x