Antena Căutare

America Express, 5 martie 2023. Concurenții au primit viermi la micul dejun. O echipă a refuzat proba și a fost penalizată

Concurenții America Express au început a doua etapă din Columbia cu o probă care le-a pus curajul, dar și stomacul la încercare. Echipele rămase în joc au primit un mic dejun inedit în ediția America Express cu numărul 29, difuzată pe 5 martie 2023 la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Colaj cu Nelu Cortea, Cătălin Bordea, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, cu pelerine de ploaie Galerie
Concurenții au avut o misiune dificilă: să mănânce viermi în ediția de pe 5 martie 2023 de America Express | Antena 1

Concurenții de la America Express nici nu s-au putut uita în bolurile care ascundeau „energia vie”. Fiecare echipă a avut de consumat doi viermi mari. După ce a descris beneficiile nutritive ale vietăților din boluri, Irina Fodor i-a invitat pe concurenți să consume viermii ca atare, sau să meargă să-i gătească. „Mi-a venit să vomit instant”, a mărturisit Nelu Cortea.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a spart gheața și a mâncat primul vierme, cu o dedicație specială pentru colegul său Sorin Bontea.

Citește și: America Express, 1 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fugărit o oaie. Ce au pățit Bie Adam și Mikey, mama ei

„Sunt vii?!”. Concurenții au primit un mic dejun inedit în America Express

„Bontea, în cinstea ta!”, a spus Cătălin Scărlătescu, iar apoi a început să mestece viermele. Doina Teodoru l-a urmat imediat. Cei doi au spus că datorită adrenalinei nu li s-a făcut rău și au pornit în cursă.

Următorul care a mâncat a fost Cătălin Bordea. El a cosumat doi, reușind să-l scutească astfel pe colegul său de situația dificilă:

„Când l-am băgat în gură încă mișca. Toată zeama aceea din el s-a spart în gura mea”, a descris comediantul senzația.

Și Andreea Antonescu a mâncat doi viermi, reușind ca ea și Andreea Bălan să plece rapid în cursă.

„L-am înghițit ca pe o pastilă. Era o chestie gelatinoasă și foarte moale, ca un burete”, a descris Andreea Antonescu.

Jean Gavril și Dinu au plecat și ei în cursă după îndeplinirea misiunii: „Pentru mine nu era o opțiune să stau 20 de minute și să plece toți în fața mea”, a spus artistul, care a mestecat ambii viermi ținânându-și respirația.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Andreea Antonescu, incident dureros. Ce i-a scos Andreea Bălan din mână

Puya și Melinda, penalizați în a doua etapă din Columbia de la America Express. Cei doi au refuzat să mănânce viermii

Puya și Melinda au refuzat să îndeplinească misiunea și au primit o penalizare de 20 de minute. „Toată etapa stau aici dacă vrei până când termină toți. Aici mă găsești. În piața asta”, i-a spus Puya Irinei Fodor.

„Mi s-a făcut scârbă rău. Mi-a venit să vărs așa doar când mă uitam la el. E un blocaj peste care nu pot să trec”, a explicat Melinda ulterior.

„Nu e un blocaj. E un vierme pe care trebuie să-l mănânci. Pur și simpu nu-l mănânci pentru că e vierme”, a zis și Puya la testimoniale.

Irina Fodor nu a mai putut să-i aștepte pe cei doi soți, pentru că trebuia să meargă la următorul punct de întâlnire din cursa America Express și le-a explicat ce trebuie să facă după ce stau 20 de minute de penalizare:

„Eu să știți că vă las aici pentru că trebuie să merg mai departe să vă aștept în următorul punct. O să stați 20 de minute după care vă duceți, luați plicul, luați pachetul și pornțiți în cusă și voi”, a transmis prezentatoarea America Express urându-le succes soților. Nu a fost pentru prima dată când Puya și Melinda au refuzat o probă de mâncat în America Express. Cei doi concurenți nu au îndeplinit nici proba de mâncat din ediția 20 de America Express.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Puya și Melinda, enervați de judecător. Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Puya și Melinda, enervați de judecător. Cătălin Scărlătescu a fost surprins cu lacrimi în ochi

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Concurenții de la America Express se confruntă cu cea mai grea probă a ”delicateselor” culinare nedorite... America Express, 5 martie 2023. Echipele au primit noi parteneri de drum. Ce nume „speciale” a ales Cătălin Scărlătescu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x