Antena Căutare

America Express, 5 martie 2023. Echipele au primit noi parteneri de drum. Ce nume „speciale” a ales Cătălin Scărlătescu pentru ei

În etapa cu numărul 29 de America Express, difuzată pe 5 martie 2023, concurenții au primit noi parteneri de călătorie în cursă: câte doi porcușori de Guineea denumiți Cuy în America Centrală și de Sud. 

Colaj cu Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și Andreea Bălan, cu porcușorul de Guineea Galerie
Echipele de la America Express au primit câte doi porcușori de Guineea (denumiți Cuy) de care să aibă grijă în cursa de pe Drumul Aurului, în ediția de pe 5 martie 2023 | Antena 1

Cele 5 echipe rămase în joc în a doua etapă din Columbia de pe Drumul Aurului au primit câte doi porcușori de Guineea care să le fie parteneri în cursă. Pe lângă cușca ce adăpostea animalele, fiecare echipă din America Express a primit și instrucțiuni de îngrijire: să hrănească porcușorii, să le dea apă, să-i plimbe 10 minute, să-i mângâie și să le dea câte un nume.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Andreea Antonescu, incident dureros. Ce i-a scos Andreea Bălan din mână

Echipele au primit noi parteneri de drum în cursa din America Express. Ce nume „speciale” au ales concurenții pentru cei doi „Cuy” pe care i-au îngrijit

Echipele de la America Express s-au întrecut în denumiri inedite. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au botezat porcușorii de Guineea după inițialele lor: AA și AB.

„Cel mai simplu. Inițialele noastre. Dacă sunt săracii cu noi în echipă să fie până la capăt”, a spus Andreea Antonescu.

Cătălin Scărlătescu a ținut să le dea nume dragi celor doi tovarăși de călătorie. Așadar, chef Scărlătescu nu a putut să nu se gândească la colegii și prietenii săi: Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Porcușorii de Guineea care i-au însoțit pe Doina Teodoru și pe iubitul ei au primit numele de Sorin și Florin.

„Ăla cu alb în frunte era Sorin că e mai alb și celălalt mai durduleașcă era Florin”, a explicat Cătălin Scărlătescu.

Concurenții au făcut rost de legume pentru a hrăni porcușorii, iar Cătălin Scărlătescu nu a ratat ocazia de a face o glumă pe seama numelor celor două vietăți.

„Sorin și Florin, acum vă dau eu vouă de mâncare, că voi nu mi-ați dat nimic”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Șurubel și Piuliță s-au numit porcușorii de care au avut grijă Jean Gavril și Dinu, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au numit animalele Peni și Bil, care să formeze împreună cuvântul penibil.

Citește și: America Express, 27 februarie 2023. Puya, replică inedită când și-a văzut soția mireasă. Ce l-a panicat pe Nelu Cortea

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 5 martie 2023. Concurenții au primit viermi la micul dejun. O echipă a refuzat proba și a fost penaliza... America Express, 5 martie 2023. Doina Teodoru, în lacrimi când a aflat ce are în farfurie. Cum a reacționat Cătălin Bord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x