Antena Căutare

America Express, 6 martie 2023. Ce decizie importantă au luat Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Ce au observat frații Gavril în cursă

Concurenții de la America Express au avut parte de noi provocări inedite în ediția difuzată pe 6 martie 2023. În drumul spre imunitate, conurenții au primit ca misiune să afle răspunsurile la niște întrebări despre cultura locală.

Colaj cu Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la America Express Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au avut un joker important, pe car e l-au folosit în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon de America Express | Antena 1

Ediția de pe 6 martie 2023 de America Express a stat sub semnul luptei pentru ultima imunitate din acest sezon. Cinci echipe au rămas în joc în a doua etapă din Columbia și toate și-au exprimat dorința de a câștiga acestă ultimă imunitate. Concurenții nu au avut parte de o noapte prea odihnitoare, având în vedere că au fost încătușați. Cu cătușele la mâini echipele de la America Express au început o nouă aventură columbiană.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au folosit jokerul în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon de America Express

După ce au aflat răspunsurile de care aveau nevoie pentru a trece de testul eliberării de cătușe, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au luat o decizie care nu i-a încântat pe ceilalți concurenți. Cei doi comedianți și-au folosit jokerul pe care l-au câștigat la amuleta jucată în ediția 29 de America Express: „Poți folosi mașina de producție până la următoarea locație”.

„Folosim jokerul să ajungem la Barichara. Vrem mașină de producție”, au anunțat Bordea și Cortea, fericiți fiind de avantajul enorm pe care îl au în cursă.

„Tu crezi că mie îmi convine?”. Ce detaliu important a remarcat Jean Gavril la Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în cursa pentru ultima imunitate din acest sezon de America Express

Concurenții America Express au primit ca misiune să răspundă la întrebări legate de cultura loală, cu ajutorul unui localnic care să-i ghideze la diverse statui și monumente. Jean Gavril și Dinu s-au întâlnit pe traseu cu echipa André și nu au putut să nu remarce că artistele nu erau însoțite de un ghid.

„Voi n-aveți om?”, le-a întrebat Jean pe cântărețe.

„Avem!”, a răspuns Andreea Bălan.

„Credeți că mie îmi convine să mă plimbe doi moșuleți în timp ce Bordea fuge în față?”, și-a explicat Jean Gavril indignarea.

„Când avem o luptă contra cronometru intervine o adrenalină și nu mai vezi bine, nu mai gândești”, a explicat Andreea Antonescu faptul că ea și colega ei nu au respectat cu strictețe proba.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Cătușele i-au pus în încurcătură pe concurenți la cazare: „N-am crezut că o să dormim de mână”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 5 martie 2023. Doina Teodoru, în lacrimi când a aflat ce are în farfurie. Cum a reacționat Cătălin Bordea

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 6 martie 2023. Cum a fost noaptea cu cătușe pentru concurenți. Ce mesaj i-a trimis Doina Teodoru Irinei... America Express, 6 martie 2023. Jean Gavril, supărat pe verdictul polițistului. De ce Puya și Melinda au primit dublă pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x