Antena Căutare

America Express, din nou lider de piață. Diseară, lupta pentru amuletă se dă pe cel mai adânc lac din America Centrală

După o întrecere amețitoare în labirintul unui târg tradițional din Guatemala, cursa pentru imunitate a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, în ediția de aseară America Express care a dominat topul audiențelor pe segmentele de public comercial și urban.

colaj foto cu fratii gavril si nelu cortea si catalin bordea vaslind pe plute pe un lac Galerie
Ediția din 20 februarie 2023 a emisiunii America Express a fost lider de audiență | Antena 1

În seara aceasta, lupta pentru amuletă se dă pe un lac înconjurat de vulcani, ce ascunde în adâncuri comorile mayașilor – iar misiunea lansată de Irina Fodor pentru cele 3 echipe calificate la acest joc nu este deloc una simplă!

Emisiunea America Express de la Antena 1, lider de audiență cu ediția din 20 februarie 2023

Difuzată în intervalul 20:25 – 24:02, ediția America Express de ieri seară a fost urmărită de peste 1,6 milioane de telespectatori în minutul de aur 21:40. Cel mai dur reality show din România a fost pe locul întâi în preferințele publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, obținând o audiență medie de 8 puncte de rating și o cotă de piață de 26.1%, în timp ce următorul clasat. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.2 puncte de rating și 19% cotă de piață.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Puya și Melinda, schimb de replici acide în stradă. Ce și-au reproșat: „Vrei să te potolești?”

Cursa pentru imunitate de ieri seară a adus victoria echipei formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu într-o zi specială, cu o aniversare în plină aventură pe Drumul aurului, care a generat un moment extrem de emoționant. Imunitatea, care garantează trecerea în următoarea etapă din Columbia, a venit ca un cadou neașteptat de ziua Andreei Bălan. Iar cea de-a doua surpriză de care a avut parte sărbătorita i-a adus lacrimi de bucurie și dor: Andreea a primit un mesaj video din partea fiicelor ei, mărturisind emoționată că niciodată nu a stat atât de mult timp departe de ele.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Andreea Bălan, copleșită de emoții. Ce mesaj a primit de la fiicele ei, de ziua sa de naștere

În această seară, cele 3 echipe calificate la jocul de amuletă, frații Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, au parte de o întrecere într-un peisaj care le taie răsuflarea: cel mai adânc lac din America Centrală, Atitlán, ascuns printre crestele lanțului muntos Sierra Madre. Străjuit de vulcani și considerat o emblemă a Guatemalei, Atitlán este locul unei întreceri spectaculoase și foarte amuzante totodată. Irina Fodor are pentru concurenți o misiune contracronometru care îi va pune în mare dificultate – asta în timp ce unii dintre ei trebuie să-și învingă teama de ape adânci, iar alții se luptă din răsputeri să-și țină echilibrul pe paddle board. ”Dacă stăm să ne gândim, sunt exact echipele pe care eu nu le-aș fi ales niciodată pentru acest joc”, a declarat Ovidiu Buta despre adversarii săi. ”Era să mă înec de două ori când eram mic. Eu știu să înot acum, dar dacă apa e adâncă, mă panichez, nu mai știu să fac nimic”, a dezvăluit Nelu Cortea.

Ediția va continua cu întrecerea pentru cea de-a doua imunitate, ultima șansă a echipelor de a-și asigura bilete de Columbia, următoarea țară de pe Drumul aurului. Va fi o imunitate cu aromă de cafea, echipele primind o serie de misiuni într-un alt decor natural special, o plantație de cafea, unde, însă, competiția se va lăsa și cu... momente de panică. Cine va câștiga jocul de amuletă, dar și cine va lua cea de-a doua imunitate în ultima etapă din Guatemala telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 20 februarie 2023

America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam și Mikey, lecție de viață de la o familie din Guatemala. Povestea ce le-a e... America Express, 21 februarie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Guatemala. Care echipă a avut coșul cel m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x