Antena Căutare

America Express, sezonul 6. George Tănase a avut un atac de panică în timpul cursei pentru imunitate. Ce a pățit

În timpul cursei pentru imunitate, George Tănase a avut parte de un moment de panică, în ediția 18 a emisiunii America Express, sezonul 6.

Colaj cu George Tănase în patru ipostaze diferite la America Express, cu pălărie vișinie Galerie
În timpul cursei pentru imunitate, George Tănase a avut parte de un moment de panică | Antena 1

Cursa pentru cea de-a doua imunitate din Ecuador i-a făcut pe concurenți să își pună la bătaie toate resursele. La un moment dat, pe drum, George Tănase a avut un moment de supărare și asta i-a provocat chiar un atac de panică, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

George Tănase a avut un atac de panică în timpul cursei pentru imunitate, în ediția 18 a emisiunii America Express, din 14 noiembrie 2023

De data aceasta, fiindcă Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat jocul pentru amuletă, ele au fost cele care au decis ordinea în care au plecat echipele în cursa pentru imunitate, în ediția 18 a emisiunii America Express, din 14 noiembrie 2023.

„A doua imunitate a acestei etape se va acorda în Parque de Los Enamorados, în Ambato. Pentru următoarea emisiuni aveți nevoie de pălării Chagra. Mergeți la Mitad del Mundo și puteți găsi două pălării de cowboy autentice în magazinele marcate cu logo-ul America Express din piațetă. Nu le puteți obține pe gratis, Va trebui să lucrați pentru proprietarul magazinului vânzând turiștilor din marfa sa. În momentul în care aveți pălăriile, puteți continua cursa spre Hacienda El Rejo, în orașul Machachi, undeți veți căuta steagul America Express. Vă pup, Țuca”, a fost mesajul primit de concurenți în plicurile roșii.

Citește și: Ce mesaj au transmis Alexia și Aris Eram după ce au câștigat imunitatea mare la America Express. Frații au stârnit reacții

De data aceasta, deși au pornit printre primii, Ionuț Rusu și George Tănase nu s-au mișcat foarte bine la această misiune cu vânzarea de obiecte.

Între timp, Iulia Albu și Mike au ajuns la o fermă acolo unde au aflat ce au de făcut mai departe: „Misiunea voastră aici este să mențineți echilibrul în natură, adică să o ajutați pe Pachamama, făcând diverse munci la fermă. Este timpul să-i descoperiți pe cowboy-i ecuadorieni, care se numesc Chagras. Dacă sunteți primii sosiți, împărțiți sarcinile de pe panou, dar nu înainte de-a îndeplini cea mai clasică misiune Chagra: aruncarea lasoului. Dacă nu sunteți primii, informați judecătorul ce muncă v-a fost repartizată de către primii veniți, dar nici voi nu puteți începe munca fără a arunca cu lasoul”.

Autostopul pentru Ionuț și George a devenit tot mai dificil de suportat și emoțiile și-au spus cuvântul. Supărarea l-a determinat pe unul dintre ei să aibă un atac de panică.

Citește și: Vlad Huidu și-a ținut promisiunea făcută la America Express sezonul 6. În ce ipostază s-a filmat cu tatăl său

„Mă doare capul de mor! La un moment am început să simt în piept o durere, ca niște înțepături. Am început să simt că nu mai am aer și să nu mai văd bine. Nu știu ce a fost cu mine, am început să mă sufoc, cred căn de supărare. Nu reușeam nici să ne spunem povestea unor oameni. Oamenii de aici erau mega retincenți, ne era foarte greu. Nu am fost niciodată așa. S-au adunat multe anxietăți, supărări. Sunt trist”, a mărturisit concurentul la testimonial, în ediția 18 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Ecuador. Ce reacții au avut ceilalți concurenți... America Express, sezonul 6. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au făcut un schimb dur de replici, în timpul misiunii de la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x