Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Cleopatra Stratan și Edward Sanda când au aflat ce trebuie să mănânce. Ce a urmat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit o sarcină neașteptată la cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express, de pe 1 noiembrie 2023. Iată cum au reacționat cei doi când au aflat ce au de mâncat.

colaj foto cu edward sanda si cleopatra stratan si poza cu mike la america express sezonul 6 Galerie
Mike a fost nevoit să folosească bucătăria unui localnic, la America Express sezonul 6 | Antena 1

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au avut parte de o nouă provocare la cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 1 noiembrie 2023. Cei doi au plecat pe traseu încrezători în forțele proprii, însă o probă le-a dat mari bătăi de cap.

După ce au preparat 3 litri de agua de panella în bucătăria unui localnic, concurenții au primit un plic cu alte instrucțiuni despre următoarea misiune. Aceștia au amuțit când au aflat ce trebuie să mănânce.

Una dintre delicatesele columbiene se numește aguapanela con queso. Așadar, concurenții trebuie să o încerce. Aceștia o să pună aguapanela în două boluri, taie brânza în bucățele mici, iar mai apoi așteaptă să se topească puțin.

Citește și: Ce înălțime are Laura Giurcanu. Concurenta America Express a fost model și a făcut atletism de preformanță

„Mi s-a părut interesant la prima vedere și cum mirosea. Ne era poftă și de ceva dulce, mai ales mie”, a spus Edward Sanda.

Cum au reacționat Cleopatra Stratan și Edward Sanda când au gustat din aguapanela con queso în ediția 10 din sezonul 6 America Express, de pe 1 noiembrie 2023

Proba în care trebuia să consume aguapanela con queso a adus multă curiozitate în rândul echipelor de la cursa pentru ultima șansă din ediția 10 a sezonului 6 America Express, de pe 1 noiembrie 2023.

Deși a mâncat din preparat cu teamă, Edward Sanda a fost foarte încântat de gust: „E bună! Voiam eu să cerșesc mâncare, la fix a venit”.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris Eram au făcut o dezvăluire emoționantă după ce au întâlnit un preot. Ce au povestit

„Nu e rea! Mie îmi plac combinațiile între dulce și sărat. Primele guri au fost bune până ne-am dat seama că nu se mai termina bolul ăla. Aguapanela era prea dulce! Era imposibil, o linguriță era mult!”, l-a completat Cleopatra Stratan.

Ce a făcut Mike când a intrat în bucătăria unui localnic la cursa pentru ultima șansă din ediția 10 din sezonul 6 America Express de pe 1 noiembrie 2023

Concurenții de la cursa pentru ultima șansă au avut misiunea de a merge în casa unui localnic pentru a prepara 3 litri de aguapanela. Mike și Iulia Albu au găsit imediat un bărbat care să-i primească în bucătăria lui.

Nici bine nu a intrat în casa acestuia că Mike a început să separe bucata de panela cu un cuțit, iar camerele de filmat au surprins momentul.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce gest neașteptat a făcut Sânziana Negru. Iulia Albu, moment de panică într-o mașină: „Ține... America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, momente de panică la cursa pentru ultima șansă. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x