Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Bie Adam, după eliminarea lui Pufeh și Bruja. Concurenta a publicat un colaj emoționant pe Internet

La scurt timp de la eliminarea lui Pufeh și Bruja de la America Express, Bie Adam a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Colaj cu Bie Adam, Pufeh și Bruja la America Express Galerie
La scurt timp de la eliminarea lui Pufeh și Bruja de la America Express, Bie Adam a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale | Antena 1

În ediția 12 din America Express, de pe 1 februarie 2023, Pufeh și Bruja au părăsit competiția de pe Drumul Aurului. Lacrimile au început să curgă când Irina Fodor a scos vulturul roșu din cufăr.

„Drumul vostru la America Express se încheie aici”, a fost anunțul făcut de prezentatoarea TV la finalul etapei trei.

Pufeh a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii. Mai mult decât atât, concurenții au dezvăluit că își doreau să mai rămână în competiție, chiar dacă au întâmpinat cele mai neașteptate situații pe Drumul Aurului.

Bie Adam, mesaj emoționant după eliminarea lui Pufeh și Bruja de la America Express

Bie Adam și mama ei se numără printre cei care au plâns, după ce Irina Fodor a anunțat că Pufeh și Burja părăsesc competiția. Concurenta a dat frâu liber sentimentelor și a făcut dezvăluiri neașteptate despre prietenia cu cei doi.

„Ei sunt prietenii mei de acasă. Știu că acum devine o reală competiție. După ce că n-am mâncare, unde să dorm, telefon și bani, nu mai am nici cu cine să râd. Sunt om și îmi place să am o bucurie la sfârșit de zi, să vorbesc cu cineva apropia, iar ei erau bucuria mea de la sfârșit de filmare”, spunea tânăra.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un accident

La scurt timp de la eliminarea celor doi, Bie Adam a publicat un colaj emoționant pe contul de Instagram alături de o descriere înduioșătoare.

„Iubiții mei”, a scris ea.

Un lucru este evident, Bie Adam are o relație specială de prietenie cu Bruja și Pufeh.

Citește și: Podcastito Express, episodul 5. Cât a slăbit Bie Adam la America Express: „Am ajuns cu 43 de kilograme în România”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Ce mesaj a transmis Pufeh după ce a fost eliminat de la America Express. Fanii au reacționat imediat... Bruja și Pufeh au părăsit cursa de pe Drumul Aurului în ediția America Express de aseară, care a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x