Antena Căutare

America Express, 31 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu pe drum

În ediția 11 a emisiunii America Express de la Antena 1, Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile, în toiul nopții.

Colaj cu Bruja, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și Pufeh la America Express Galerie
În ediția 11 a emisiunii America Express de la Antena 1, Bruja și Pufeh au trecut prin momente dificile, în toiul nopții | Antena 1

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Bie Adam și mama ei, Mihaela. Ele au câștigat imunitatea mică. După ele au venit și alți concurenți. Pe ultimul loc s-au clasat Bruja și Pufeh, care au ajuns când afară era deja întuneric. Obosiți, aceștia au pornit să își caute cazare. Au trecut prin momente dificile în timp ce își căutau un loc unde pot dormi. Seara a fost una cu peripeții și pentru Cătălin Scărlătescu.

Ce au pățit Bruja și Pufeh atunci când își căutau cazare, în ediția 11 a emisiunii America Express. Ce s-a întâmplat cu Cătălin Scărlătescu

Seara, mai toate echipele au întâmpinat dificultăți atunci când s-au apucat să își caute cazare. Cocnurenții și-au folosit toate atuurile pentru a fi cât mai convingători cu putință. Puya și Melinda au găsit o cameră, pe care au fost nevoiți s-o curețe cu mătura și cu mopul.

Citește și: America Express, 31 ianuarie 2023. Concurenții, uimiți de legende și detalii bizare din Mexic. Ce au pățit Bruja și Pufeh

După un drum lung, Bruja și Pufeh nu au reușit să găsească un loc de cazare. Mergeau pe străzi întunecate, cu moralul la pământ, atunci când au văzut lumină la una dintre case și s-au rugat de un bărbat să-i găzduiască. Abia atunci a simțit că le-a surâs norocul.

Cei mai norocoși au părut să fie Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Pe drum însă, îndrăgitul bucătar a trecut printr-un incident dureros: a călcat strâmb și s-a ales iar cu dureri de picior. Apoi, cei doi au abordat vânzătorul unui magazin, care i-a dus la el acasă. Omul s-a dovedit a fi un brutar care se trezește la 4 dimineața pentru a se apuca de treabă.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă. Ce a pățit

Apoi, la masa omului au apărut și alți cunoscuți, veniți să vadă oaspeții.

„S-a umplut curtea de oameni! Dă-i și fă poze cu toți!”, a zis Doina Teodoru, în ediția 11 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Ce echipă a scăpat de cursa pentru ultima șansă... America Express, din nou lider de piață. Urmează un vot tensionat la cursa pentru ultima șansă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x