Antena Căutare

CONCURS | Viză de America. Poți câștiga șansa de a participa la filmările următorului sezon America Express și premii săptămânale

O dată cu începutul noului sezon America Express, pornește și concursul Viza de America - unde marele premiu îl trimite pe un fan norocos la o parte din filmările pentru următorul sezon.

imagine cu irina fodor la viza de america
Înscrie-te la concurs și poți ajunge la filmările următorului sezon America Express | Antena 1

Pentru a participa, cei mai înfocați telespectatori și fanii emisiunii America Express trebuie să urmeze câțiva pași simpli. Te numeri printre ei? Iată ce trebuie să faci!

În primul rând, să urmărești pe Antena 1 sau AntenaPLAY fiecare episod de America Express cu mare atenție. A doua zi, să te uiți la Super Neatza pentru a afla întrebarea zilei. Apoi, să intri pe VizaDeAmerica.a1.ro și să răspunzi corect la fiecare întrebare.

La finalul sezonului, un concurent norocos care a răspuns corect la minim 30 de întrebări poate pleca alături de concurenți și echipa de producție la o parte din filmările noului sezon America Express.

Câștigă premii zilnice cu tematica America Express la Super Neatza

Dincolo de marele și spectaculosul premiu Viza de America, poți câștiga zilnic premii tematice: 1 abonament pe un an la AntenaPLAY și 1 rucsac personalizat America Express.

Trebuie să intri tot pe VizaDeAmerica.a1.ro și să răspunzi cât mai creativ la întrebarea "Unde ai merge cu Viza de America?". Până la finalul emisiunii, cele două premii pot ajunge la tine.

Detalii suplimentare despre regulamente, premii și perioadele de desfășurare ale concursului găsești pe VizaDeAmerica.a1.ro.

America Express, cel mai așteptat reality show al anului, disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

America Express - Drumul Aurului va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare, telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

CONCURS | Viză de America. Poți câștiga șansa de a participa la o parte din filmările următorului sezon America Express și alte premii săptămânale

O dată cu începutul noului sezon America Express, pornește și concursul Viza de America, unde marele premiu îl trimite pe un fan norocos la o parte din filmările pentru următorul sezon.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea comentează la Podcastito Express, pe AntenaPLAY, cele mai tari faze de la America Express

Cel mai spectaculos reality show din România, America Express – Drumul Aurului, care va avea marea premieră duminică, 15 ianuarie, continuă pe AntenaPLAY la Podcastito Express.

Gazdele Cătălin Bordea și Nelu Cortea, doi dintre concurenții acestui sezon, comentează cele mai tari faze din timpul aprigei competiții.

Astfel, în fiecare săptămână, după cele patru ediții America Express difuzate de Antena 1 duminică, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se întâlnesc miercuri, joi, vineri și sâmbătă pe AntenaPLAY la Podcastito Express pentru a discuta despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul cursei nebune care poartă concurenții pe un traseu fabulos, ce traversează Mexicul, Guatemala și Columbia.

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru: „La America Express, ne-am descoperit niște abilități la care nici nu ... America Express, 15 ianuarie 2023. Concurenții au ajuns în Mexic. Cum au reacționat când au aflat ce pericole îi așteapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x