Antena Căutare

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce greșeală au făcut Aris și Alexia Eram în cursă. Ce au pățit Giulia și Vlad Huidu

Alexia și Aris Eram au făcut o eroarea flagrantă într-un moment de neatenție în ediția 42 din Finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023. De asemenea, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut prin momente tensionate.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Ce greșeală au făcut Aris și Alexia Eram în cursă. | Antena 1

O nouă misiune din ediția 42 a Finalei America Express, de pe 25 decembrie 2023, a luat prin surprindere concurenții. Alexia și Aris Eram au făcut o greșeală care i-a costat scump în cursă, iar Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și-au adresat replici acide.

Echipele au primit provocarea de a găti carne de vită unei familii din Argentina. Acestea trebuie să le ofere o experiență ca la restaurant. Astfel, cineva o să fie bucătarul în timp ce colegul său o să intre în rolul de ospătar.

Citește și: Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Laura și Sânziana au tras cu urechea la adversari. Ce s-a întâmplat cu Vlad Huidu

Perechile s-au descurcat de minune, însă situațiile tensionate nu s-au lăsat prea mult așteptate pe micile ecrane ale telespectatorilor. Alexia și Aris Eram au făcut o eroare flagrantă într-un momente de neatenție. Iată despre ce este vorba.

Ce greșeală uriașă au făcut Alexia și Aris Eram în cursă, chiar în Finala America Express de pe 25 decembrie 2023. De ce s-au enervat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

În timp ce preparau carnea de vită, Alexia și Aris Eram au aflat că nu au pus un ingredient foarte important. Aceștia au uitat sosul chimichurri la abator, iar asado nu are același gust savuros fără el.

„Am uitat să luăm chimichurri. Sincer, l-am lăsat la măcelar acolo. Ăsta era scopul sosului: să-l deguste clienții, dar noi nu ne-am gândit și am crezut că trebuie să îl lăsăm măcelarului. Probabil o să avem un punctaj mai mic la salsa”, au spus cei doi frații.

Tânăra a încercat să repare situația printr-un gest neașteptat. Aceasta a mers repede în bucătărie și a făcut rost de un sos care seamănă cu chimichurri pentru a-l pune pe masa degustătorilor.

Cei doi au așteptat cu nerăbdare notele clienților. Concurenții au obținut un punctaj mare, mai puțin la sos.

Tot în ediția 42 din Finala sezonului 6 America Express, de pe 25 decembrie 2023, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut printr-o situație tensionată. Artista a mâncat brânza pe care trebuia să o dea clienților, iar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Ce meserie are mama Laurei Giurcanu. Discuții aprinse între Giulia și Vlad Huidu

Deși soțul i-a spus că mai are brânză, cântăreața și-a stăpâni cu greu nervii: „N-ai! Nu mai tăia, nu mai umbla!”.

„Nu știam de ce țipi!”, i-a mărturisit Vlad Huidu.

„Să înnebunesc, să mi se facă rău. Oprește-te că vrea femeia provoleta”, a mai adăugat Giulia Anghelescu.

„Bine că nu a mâncat mai mult!”, a mai spus soțul ei.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același și în sezonul 6, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Irina Fodor, alertă pentru concurenți în toiul nopții. Ce au primit pe telefo... Finala America Express, 25 decembrie 2023. Cine a câștigat avantajul uriaș pus în joc de Irina Fodor. Ce anunț a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x