Antena Căutare

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Cine a câștigat avantajul uriaș pus în joc de Irina Fodor. Ce anunț a făcut

O singură echipă a câștigat un avantaj uriaș de la Irina Fodor în Finala America Express, de pe 25 decembrie 2023. Prezentatoarea TV i-a trecut pe concurenți prin emoții mari cu un anunț legat de Marea Finală din Buenos Aires.

colaj foto cu echipele și irina fodor la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Cine a câștigat avantajul uriaș pus în joc de Irina Fodor. | Antena 1

Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au trecut prin experiențe de neuitat în ediția 42 a Finalei America Express - Drumul Soarelui de pe 25 decembrie 2023.

Momentele emoționante, situațiile tensionate și adevăratele provocări au fost nelipsite de pe micile ecrane ale telespectatorilor. Cele trei echipe finaliste s-au descurcat de minune pe traseu, trecând cu brio peste toate probele.

Competiția a fost aprigă deoarece perechile luptă pentru un avantaj uriaș. Irina Fodor a pus în joc o miză puternică, iar concurenții au depus tot efortul pentru a ajunge pe primul loc la întâlnirea cu ea.

Citește și: Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. În ce condiții au dormit echipele. Ce au găsit Giulia și Vlad Huidu la cazare

Toți au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul prezentatoarei TV. O singură echipă s-a bucurat de victorie, dar nu înainte de a mai face un pas important. Concurenții au fost rugați să se uite atent în piață pentru a găsi un indiciu important.

Ce echipă a câștigat miza uriașă pusă în joc de Irina Fodor, în Finala sezonului 6 America Express de pe 25 decembrie 2023

Nu mai pot obține imunitatea în etapa finală de pe Drumul Soarelui. Așadar, echipele s-au întrecut în ediția 42 din Finala America Express, de pe 25 decembrie 2023, pentru un avantaj periculos de timp la următoarea probă.

Prima pereche care a ajuns la prezentatoarea TV înaintea tuturor este formată din Alexia și Aris Eram. Frații s-au bucurat foarte mult la aflarea veștii, însă totul a luat o întorsătură neașteptată când au aflat informații despre ce îi așteaptă pe traseu.

Irina Fodor a făcut un anunț important și despre Marea Finală de miercuri, 27 decembrie 2023: „Cursa este importantă pentru că la sfârșitul ei ajungem în Buenos Aires. Sunteți pe ultima sută de metri. Ați fost peste tot și ați făcut foarte multe lucruri. Ați depășit foarte multe limite! Mâine ajungem în Buenos Aires! Bravo, meritați toate aplauzele.”

„Aveam ochii în lacrimi, nu îmi vine să cred”, a adăugat Alexia Eram.

Prezentatoarea TV a anunțat regulile de primire a cutiei care elimină o echipă în Finala America Express: „Important este să ajungeți primii la mine! Și mai important este să nu aveți în rucsac nicio cutie. Mă refer la aceste trei cutii! Cursa care începe acum e altfel! Ne vom întâlni de-a lungul ei de trei ori, iar de fiecare dată echipa care ajunge ultima la mine va primi o asemenea cutie. În interiorul lor se află o astfel de statuie, vorbim de un alt idol al argentinienilor: Carlos Gardel”.

Citește și: Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Sânziana Negru a refulat în fața pupitrului: „Nu mai pot!”. Ce s-a întâmplat

Statuete cu pălării colorate zac ascunse, dar una singură va înfrânge o echipă înainte de Marea Finală. Dezvăluirile Irinei Fodor au dat emoții crunte concurenților, chiar înainte de a pleca pe traseu.

„Pe voi vă interesează culoarea pentru că în fiecare cutie se află o statuie: două cu pălării verzi și una roșie. Cine se va alege cu pălăria roșie ne va spune la revedere la punctul de control din Buenos Aires! Vă văd un pic speriați”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același și în sezonul 6, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce greșeală au făcut Aris și Alexia Eram în cursă. Ce au pățit Giulia și Vlad... Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce dezvăluiri au făcut Alexia și Aris Eram despre viața personală. Clipe de s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x