Antena Căutare

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Alexia Eram, la un pas să se certe cu judecătorul. Ce a făcut Aris Eram când a văzut

Alexia Eram a fost la un pas să se certe cu judecătorul în Finala America Express, de pe 27 decembrie 2023. Fratele său, Aris Eram, a oprit-o ferm. Momentul tensionat a fost surprins de camerele de filmat.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Alexia Eram, la un pas să se certe cu judecătorul. | Antena 1

Tensiunile au atins cote maxime în Finala America Express, sezonul 6 de pe 27 decembrie 2023. Alexia Eram nu și-a mai putut stăpânii nervii și a răbufnit în fața camerelor de filmat, fără reținere.

Presiunea și competiția s-au resimțit în rândul finaliștilor. Concurenții au făcut tot ce au putut pentru a îndeplini primele probe în cel mai scurt timp, cu scopul de a prinde un avans în ultima cursă de pe Drumul Soarelui.

Echipele au început cu o misiune dificilă: de răspunde la întrebările colegilor care au părăsit concursul de-a lungul sezonului. Pentru că se află în ultima etapă a competiției, perechile au fost nevoite să își depășească din nou limitele fizice și psihice.

Citește și: Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce au făcut Alexia și Aris Eram cu banii de la Irina Fodor: „Am zis că este semn!”

Ediția 44 din sezonul 6 America Express, difuzată pe 27 decembrie 2023, a fost plină de adrenalină și emoții. Aris Eram și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt cei care s-au întrecut pe traseu pentru a ajunge la premiul în valoare de 30.000 de euro.

Până la miza uriașă a emisiunii, concurenții au trecut prin situații tensionate și momente dificile. În timpul probei în care au fost puși să transporte băuturi pe tavă, cameramanul fraților Eram a surprins câteva clipe de panică și stres.

Alexia Eram, enervată peste măsură de gestul judecătorului din Finala America Express, sezonul 6 de pe 27 decembrie 2023

Spiritele s-au încins pe Drumul Soarelui, după ce judecătorul i-a penalizat pe Alexia și Aris Eram cu 3 minute. Tânăra a „explodat” imediat când a aflat care este motivul pentru care au fost „pedepsiți”.

Concurenta a fost la un pas să se certe cu bărbatul. Aris Eram a încercat să își calmeze sora, spunându-i că nu este normal să ia băutura de pe masa clientelor, chiar dacă a cerut permisiunea judecătorului înainte.

„Am adus toate astea fără să vărs nimic din ele 20 de minute cu mâinile mele, și mă dor de nu mai pot. Mă scoate din minți! Adică eu vin până aici”, a spus Alexia Eram, vizibil foarte nervoasă în Finala sezonului 6 America Express.

„Mă șochează! (...) Și o să plângi pentru 3 minute de penalizare?! Ești nebună la cap? Dacă noi am vorbit în mașină de 100 de ori să stai calmă și să nu te enervezi... Nu e nimic grav, calmează-te!”, a fost răspunsul fratelui ei.

Citește și: Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce au descoperit concurenții în casele localnicilor. Alexia Eram, cu lacrimi pe față

„Eram atât de nervoasă încât l-am făcut în toate felurile pe săracul chelner. Mie mi se părea nedrept pentru că am vrut să fiu amuzantă, fix în momentul nepotrivit, că nu trebuia să iau băutura de la gura omului ca ospătar”, a mai adăugat ea.

A urmat o discuție aprinsă între cei doi frați după ce au terminat cele 3 minute de penalizare. Între ei au existat replici dure sub presiunea competiției. Tânăra i-a explicat colegului ei de ce este atât de nervoasă.

„Îmi stricase toată starea! Nu știam de ce s-a enervat așa”, a evidențiat Aris Eram.

„Încheiem discuția asta aici!”, a punctat Alexia Eram.

Concurenții au avut parte și de o întâlnire fulgerătoare cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Între cei patru s-au dat replici neașteptate în goana pentru marele premiu.

„Ți-am zis să nu mai vorbești de ele, iar tu numai asta faci!”, i-a zis Aris Eram surorii sale.

„Bine, nu mai vorbesc deloc cu tine astăzi pentru că tot ce scot din gură ți se pare că e ceva prost!”, i-a mărturisit Alexia Eram.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea deznodământul sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Alte nouă perechi de vedete au trăit o experiență de neuitat pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt cei care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a fost același și în acest sezon, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România a fost aprigă. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 27 decembrie 2023. Ce reguli a anunțat Irina Fodor. Cine a făcut parte din jocul finaliștilor... Finala America Express, 27 decembrie 2023. Concurenții, moment desprins din filmele de groază. Ce au descoperit într-o c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x