Antena Căutare

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce au descoperit concurenții în casele localnicilor. Alexia Eram, cu lacrimi pe față

Concurenții au avut parte de surpriză uluitoare la cazare în ediția 42 din etapa finală America Express de pe 25 decembrie 2023. Alexia Eram a izbucnit în lacrimi în casa unui localnic, care i-a spus povestea lui de viață.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
„Glonțul a intrat, dar nu a mai ieșit. A fost Dumnezeu!” Cazări al oameni-poveste. | Antena 1

Cursa din ediția 42 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023, a luat sfârșit pentru concurenți odată cu venirea nopții. Aceștia au fost puși să își caute cazare într-o zonă periculoasă din Argentina.

Pentru că oamenii sunt mult mai rezervați decât în celelalte țări pe care le-au vizitat până acum, echipelor le-a fost foarte greu să își găsească un loc în care să rămână peste noapte. Acestea s-au „lovit” de multe refuzuri din partea localnicilor.

Rând pe rând, norocul le-a surâs perechilor de vedete. Cele trei echipe de pe Drumul Soarelui și-au găsit într-un final o gazdă. Aceștia au fost primiți cu brațele deschise și povești impresionante.

Citește și: Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Premieră la America Express! Ce decizie uluitoare a luat Irina Fodor

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au nimerit în casa unui om al legii din Argentina, în timp ce Aris și Alexia Eram au fost invitați de către un antrenor de fitness în locuința lui. Și Giulia Anghelescu alături de soțul ei, Vlad Huidu, au primit cazare din partea unei familii minunate.

Concurenții au fost luați prin surprindere de poveștile de viață ale gazelor în ediția 42 din sezonul 6 America Express de pe 25 decembrie 2023. De ce a plâns Alexia Eram

Deși sunt obișnuiți să cunoască oameni noi la tot pasul, concurenții au fost luați prin surprindere de poveștile de viață ale gazdelor din ediția 42 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 25 decembrie 2023.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au arătat impresionate de confesiunile bărbatului care le-a acceptat în locuința lui. Acesta le-a vorbit despre crimele și jafurile care au loc în zona respectivă.

„El a fost împușcat și era să moară. A avut un glonț care a intrat în el, iar doctorii nu l-au mai găsit niciodată. Glonțul a intrat, dar nu a mai ieșit. A avut o recuperare foarte dificilă, dar printr-o minune și-a revenit. A fost Dumnezeu!”, au povestit cele două concurente.

Citește și: America Express, 12 decembrie 2023. Concurenții au primit scrisori și mesaje emoționante de la familie și apropiați. Cine a plâns

Tot în ediția 42 din Finala sezonului 6 America Express, din ziua de Crăciun, Alexia Eram a fost surprinsă cu lacrimi pe față de camerele de filmat. Tânăra s-a emoționat peste măsură când a făcut cunoștință cu părinții gazdei.

Bărbatul i-a povestit tinerei că tatăl lui a fost cel mai important lucru pentru el, dar și că a plecat de acasă la vârsta de 5 ani pentru a-și ajuta familia din punct de vedere financiar.

„A început să plângă și m-a făcut și pe mine să plâng, m-a emoționat foarte tare!”, a povestit Alexia Eram.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul a rămas același și în sezonul 6, dar Drumul Soarelui i-a purtat pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie.

Misiunile au fost pe măsura așteptărilor, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Finala America Express, 25 decembrie 2023. Ce dezvăluiri au făcut Alexia și Aris Eram despre viața personală. Clipe de s... America Express, lider de audiență. Adrenalină la cote maxime, la proba zborului acrobatic. Diseară aflăm echipele final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x