Antena Căutare

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce au făcut Alexia și Aris Eram cu banii de la Irina Fodor: „Am zis că este semn!”

Finala America Express, sezonul 6, este tot mai aproape! Pe Drumul Soarelui, Alexia și Aris Eram iau o decizie importantă cu privire la avantajul oferit de Irina Fodor în urma victoriei de ieri. Află ce s-a întâmplat în etapa finală, ediția 43 din 26 decembrie 2023.

Colaj cu Alexia și Aris Eram, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu în mașina argentinienilor la America Express Galerie
Alexia și Aris Eram iau o decizie importantă cu privire la avantajul oferit de Irina Fodor în urma victoriei de ieri | Antena 1

Ultima zi înainte de cursa spre Marea Finală America Express, sezonul 6, provoacă cele trei echipe rămase în competiția de pe Drumul Soarelui dis-de-dimineață! Cursa începe cu emoțiile specifice unei etape care atârnă greu în economia experienței de aventurier, fiecare dintre ei dorindu-și să completeze învingători ultimele pagini din cartea de cuceritor al Americii Latine.

Ieri seară, la America Express, întrecerea a fost câștigată de Aris și Alexia Eram, care au obținut astfel un important avantaj de timp pentru continuarea competiției, dar și suma de 10.000 de pesos pe care o pot folosi pentru o singură cursă cu mașina. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce au făcut Alexia și Aris Eram cu banii primiți de la Irina Fodor, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 26 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Irina Fodor a introdus în joc cele trei cufere pe care niciuna dintre echipe nu și le dorește. Doar perechile care ajung pe ultimul loc la următoarele trei întreceri primesc o astfel de cutie, iar una dintre ele conține verdictul eliminării.

Astăzi este, așadar, cursa cutiilor periculoase! Care dintre cele trei echipe va pleca acasă, telespectatorii vor afla chiar în ediția America Express de astăzi.

Dis-de-dimineață primii care pleacă în cursă sunt Alexia și Aris Eram, care au avantajul timpului și banii la purtător. Părăsesc locuința în care au înoptat și ies direct în stradă spre a-și căuta o mașină care să-i ducă la punctul unde începe o nouă misiune.

La autostop oprește o mașină condusă de un domn care se arată binevoitor să-i ducă până în piață, însă ridică problema combustibilului, moment în care frații Eram cer să afle de câți bani ar avea nevoie pentru a parcurge traseul. Bărbatul le cere suma de 10.00 de pesos, exact cât aveau ei în buzunar: „Am zis că este semn!”, spune Aris Eram.

Cei doi coechipieri decid să-și folosească avantajul pentru a ajunge la prima probă a zilei aflată sub semnul neîndurător al cutiilor ce poate elimina o echipă din competiție. Cei doi urcă pe grabă pe bancheta din spate și pornesc spre locul de întâlnire cu mission boardul.

Între timp, Giula și Vlad ies și ei în stradă pentru a convinge un localnic să-i ducă până unde îi așteaptă prima misiune a zilei. Spre surprindere lor, un localnic a oprit rapid și fără să aibă nevoie de prea multe explicații acceptă să îi ducă până acolo. Momentul i-a uimit profund, iar Giulia a izbucnit în lacrimi emoționată fiind de încărcătura zilei și a norocului de care au avut parte: „M-am emoționat, ce vrei acum?!”, spune ea.

În piață, concurenții trebuie să vândă mai multe obiecte, vechituri, pe sume consistente pentru veniturile argentinienilor. Misiunea sună astfel: „Dragilor, în fața voastră sunt cele mai importante simboluri ale oraşului, sfânta BAZILICA OF NUESTRA SENORA de LUJAN (protectoarea Argentinei) şi sculptura din vechituri. Această sculptură este foarte importantă pentru localnici. CHATARRERO înseamnă ,,negustor de vechituri" şi era o meserie des întâlnită în timpul anilor grei ai regimului totalitar. Misiunea voastră este să ajutați un CHATARRERO local. Colectați, schimbați, cumpărați și vindeți vechituri, obiecte folosite şi antichități. Mai întâi încărcați căruciorul cu toate obiectele de pe masă. Printre ele sunt câteva obiecte vintage sau antice în perfectă stare care trebuie vândute. Trebuie să aveţi răbdare şi determinare, să vă folosiți carisma, aşa cum fac CHATARRERO. Alegeţi un plic cu harta zonei în care trebuie să performați. Vă pup, Tuca.”

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, lider de audiență. Adrenalină la cote maxime, la proba zborului acrobatic. Diseară aflăm echipele final... Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a primit o cutie ce o poat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x