Antena Căutare

Irina Fodor, fotografiată cu perfuzia pe mână. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei la America Express

Irina Fodor recunoaște că a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express! Ce imagini a publicat prezentatoarea și ce a spus despre eveniment.

colaj foto cu irina fosor la america express Galerie
Irina Fodor, fotografiată cu perfuzia pe mână. | Irina Fodor

Prezentatoarea celui mai cunoscut realityshow din România a trecut prin foc alături de concurenți în cea mai dură cursă de până acum. Orele pe care le-a petrecut în soare, somnul puțin, dar și cursa alertă în care zi de zi întreagă echipă este angrenată și-au spus cuvântul la un moment dat

Irina Fodor a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express

Din echipa America Express fac parte sute de oameni, fiecare având o activitate clar definită, pe lângă cameramani, securitate, dar și profesioniști în domeniul producției, întreaga echipă are nevoie și de medic.

Medicul este cel care acționează de fiecare dată când unui membru al echipei îi este rău sau concurenților. Irina Fodor a publicat o imagine alături de medicul lor care a avut grijă pe întreg parcursul filmărilor America Express. Se pare că prezentatoarea TV a avut nevoie de perfuzii.

"Pentru că astăzi și săptămâna ce urmează se va difuza ultima etapă din Mexic, căutam mai devreme prin pozele de la America Express, și am dat peste aceste imagini…🫣
Teodora, pe care o vedeți aici cu perfuzia în mână, a alergat după noi tot sezonul, ca să ne pună pe picioare și a avut de lucru, nu glumă. A fost o cursă extraordinar de solicitantă mai ales pentru concurenți, dar și pentru toată echipa de producție, așa că zilnic Teodora avea pe câte cineva de doftoricit.
Mulțumim, Teo, pentru că ne-ai ținut pe linia de plutire! 🤗😘
Dragilor, noi ne vedem diseară, că doar e duminică și de la 20:00 începe @americaexpressromania cu noi aventuri!🔥❤️", a transmis Irina Fodor.

Citește și: Câștigătorii Premiilor Grammy 2023. Beyonce a egalat recordul de 31 de trofee

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Bruja și Pufeh au părăsit cursa de pe Drumul Aurului în ediția America Express de aseară, care a fost lider de audiență

Irina Fodor își arată recunoștința față de dedicarea și atenția cu care medicul echipei America Express i-a tratat pe fiecare. Chiar dacă Irina Fodor nu parcurge traseele concurenților, munca sa este la fel de solicitantă, ea fiind nevoită să străbată fiecare colțișor din Mexic pentru a fi la momentul potrivit alături de concurenți. Este o muncă istovitoare și uneori oboseala își spune cuvântul.

Irina a dat de înțeles că nu i s a întâmplat nimic grav, însă a acționat cu rapiditate pentru a se asigura că totul este bine.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Citește și: Începe ultima etapă din Mexic la America Express! Conflict între Puya și soția sa, Melinda, în cursa pentru amuletă și Joker

Începe ultima etapă din Mexic la America Express! Conflict între Puya și soția sa, Melinda, în cursa pentru amuletă și J... America Express, 5 februarie 2023. Andreea Bălan și Cătălin Bordea s-au „sabotat” reciproc. La ce strategii au apelat co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x