Antena Căutare

Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6. Ce a dezvăluit

Irina Fodor și-a luat prin surprindere fanii atunci când a făcut o dezvăluire neașteptată, chiar la scurt timp după ce s-au anunțat concurenții de la America Express sezonul 6.

colaj foto cu irina fodor cu pene rosii in cap, sigla america express drumul soarelui si poza cu irina fodor in rochie verde Galerie
Irina Fodor a transmis un mesaj la care fanii de pe Instagram au reacționat imediat | Antena 1

Aventura America Express sezonul 6 va trimite pe Drumul Soarelui 9 perechi de concurenți, care vor descoperi ce înseamnă traiul cu doar 1 euro pe zi. Misiunile lor nu vor fi ușoare și pașii îi vor purta prin Columbia, Ecuador și Argentina.

La scurt timp după ce s-a aflat cine sunt cele 9 echipe care vor participa la America Express sezonul 6, Irina Fodor și-a surprins urmăritorii cu un mesaj la care mulți au reacționat imediat.

Irina Fodor, mesaj surprinzător la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6. Ce s-a aflat

În sezonul 6 America Express, 9 perechi de vedete sunt pregătite să pornească în aventura vieții lor pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. Având la dispoziție doar 1 euro pe zi, concurenții sunt nevoiți să facă autostopul, să caute mâncare sau un loc de cazare, pentru a-și putea continua drumul de la o misiune la alta.

Citește și: Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan, după ce au anunțat că particpă la America Express: „Cu tine aș..”

Recent s-a aflat cine sunt concurenții care vor participa la America Express sezonul 6 și n-a durat mult până ce Irina Fodor i-a surprins pe mulți cu o dezvăluire neașteptată. Mesajul publicat de îndrăgita prezentatoare a stârnit numeroase reacții.

„În depărtare se arată…Drumul Soarelui!🌞 Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! ❤️ Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express!🔥🔥🔥Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților!❤️ @americaexpressromania”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Irina Fodor, chiar la scurt timp după ce s-au anunțat echipele care vor pleca pe Drumul Soarelui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așadar, iată că nu mai este mult până ce vor începe filmările pentru America Express sezonul 6. Fiecare concurent își va lua atunci rucsacul și va porni, poate, în cea mai mare aventură a vieții sale, ce se va naște pe Drumul Soarelui!

Citește și: Iulia Albu, prima reacție după ce s-a anunțat participarea sa la America Express alături de iubit: „Nu sunteți pregătiți”

Despre America Express sezonul 6. Cine sunt concurenții de pe Drumul Soarelui

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un „DA” hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Edward Sanda, declarație de dragoste pentru Cleopatra Stratan, după ce au anunțat că particpă la America Express: „Cu ti... Câți ani are și cu ce se ocupă Aris Eram. Ce diferență de vârstă există între el și Alexia Eram de la America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x