Antena

Ciorbă de pui a la grec reinterpretată

Publicat: Luni, 18 Septembrie 2017, 19:27 | Actualizat: Sambata, 06 Martie 2021, 23:29
Ingrediente 1200 g piept de pui 6 copănele de pui 1000 g ceapă albă 1500 g morcovi 12 bucăți baby morcovi 1500 g țelină 10 ouă 1000 g smântână, 32% 3 legături mărar 4 lămâi 100 g sare 50 g pip

Ingrediente

Mod de preparare

Se pun copănele de pui la fiert împreună cu o parte din legume( morcov, ceapă, ţelină).

Se lasă la fiert aproximativ 40 de minute apoi se strecoară supa.

Se bat gălbenuşurile împreună cu smântâna pentru a forma liezonul care se încorporează în supa de pui, împreună cu morcov ras şi mărar.

Se lasă la foc mic pentru a se găti ouăle, apoi se adaugă zeamă de lămâie, sare şi piper după gust.

Pieptul de pui se rulează într-o folie de plastic pentru a lua formă unui cilindru apoi se va pune în sous vide.

Între timp se fierb baby morcovii.

Se montează într-o farfurie de paste, mai întâi supa, urmată de pieptul de pui tăiat sub formă de cilindri cam de 3 cm, înconjurat de baby morcovii aşezaţi în jurul lui, apoi se decorează cu câteva frunze de mărar şi microgreens.

Whatsapp LinkedIn
ciorba de pui a la grec pui copanele reteta ciorba chefi la cutite antena 1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Thriller-ul captivant Scarlet Hill se vede acum în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1. Ceea ce părea a fi un accident devine, dintr-o dată, sursa unor serii de secrete și conspirații înfiorătoare.
Stirile zilei Cel puţin 1.8 milioane de români vor fi afectaţi de ordonanţa de urgenţă pentru austeritate. Oamenii se tem că turismul va fi în pierdere
Videoclipul zilei
Citește și
Ciorbă de pui a la grec. E atât de bună că mai ceri o porție!
Video recomandate
Video
Citește și