Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun
O rețetă inedită, rapidă și ușoară: Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun.
Publicat: Luni, 09 Septembrie 2019, 21:32 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 17:09- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
O rețetă inedită, rapidă și ușoară: Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun.
Rețeta Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun - Ingrediente
- 5 ouă
- ulei de floara soarelui
- 1 l lapte
- făină alba
- sare și piper
- cartofi pai
- chips cu ardei și mixt de semințe
- fulgi de porumb.
- flori comestibile, germeni de praz,ghimbir, usturoi, flori de șofran
- ceapa verde (cu jumeri de ceapă)
Rețeta Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun - Preparare
Se pune laptele la fiert cu usturoi. Se adaugă puțină sare, ghimbir și 3-4 flori de șofran.
Separăm albușurile de gălbenușuri, iar gălbenușurile le dăm la congelator pe hârtie de copt, și facem din ele gălbenușuri crispy.
Albușurile se bat spumă presărate cu sare și se pun cu lingura îm laptele care fierbe. Se lasă în lapte 1 minut până se ridică la suprafață și se scot cu spumiera în boluri.
Strecurăm laptele și adaugăm puțină făină, apoi bulgărași de brânză cu smântână.
Pregătim cartofii pai, jumeri de ceapă și crispy de gălbenușuri, apoi așezăm totul pe farfurii.