Antena

Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți

Publicat: Marti, 26 Septembrie 2017, 19:03 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:20
Mușchiuleț de vită pe pat de ciuperci și creveți
Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml smântână 100 ml

Ingrediente

Mod de preparare

Se curăță ciupercile și se sotează în unt, cu sare.

Se scot în alt vas, iar în locul lor se va rumeni antricotul de vită, porționat, până capătă o crustă, pe toate părțile, apoi se va continua prepararea lui, înr-o tavă, la cuptor.

În aceeași tigaie adaugăm piperul verde murat, cu cognac și îl lăsăm pe foc, până alcoolul se va evapora, apoi adăugăm sare, piper și smântâna lichidă.

Creveții se vor curăța și se vor trage la tigaie în unt cu ardei iute, usturoi si suc de lime.

Morcovul se va pune la fiert cu creveții, sare, cognag, iar după fierbere se va transforma în piure.

Wakamele le vom pune într-un bol cu apă rece până se vor hidrata(10 minute).

Separat, amestecăm mirim cu ulei de susan și semințe de susan și le adăugăm peste wakame.

Când toate ingredientele sunt preparate, se transferă pe platouri.

Whatsapp LinkedIn
muschiulet de vita pe pat de ciuperci si creveti chefi la cutite reteta concurent
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Trăiri intense și decizii complet neașteptate 🔥Primele episoade din Insula Iubirii | Spania sunt disponibile exclusiv în AntenaPLAY!
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și