Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni
Pentru mic dejunuri lejere, de vară, foarte savuroase, dar mai ales sănătoase, o rețetă de Avocado toast cu brânză și căpșuni.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 10 Iunie 2020, 07:54 | Actualizat: Miercuri, 10 Iunie 2020, 08:04- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Combinația de avocado cu brânză este chiar ideală pentru cei care nu se împacă cu gustul simplu de avocado. Iar căpșunile dau un plus de savoare și culoare gustării. Se pot amesteca chiar cu avocado și brânza, strivite, sau se pot transforma într-un topping.
Ce ne trebuie pentru Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni:
- Pentru o porție:
- 1/2 avocado copt
- 3-4 căpșuni
- 50 gr brânză sărată, sau o cremă de brânză
- 1/2 linguriță zeamă de lămâie
- 1/2 linguriță ulei de măsline
- semințe de susan, mac, etc
- 1 felie de pâine integrală
Cum preparăm Rețetă de mic dejun: Avocado toast cu brânză și căpșuni
Începem prin a curăța avocado, scoatem pulpa și o strivim cu o furculiță. O stropim cu zeamă de lămâie și ulei de măsline.
Tot cu o furculiță strivim și brânza sărată, apoi o amestecăm cu pulpa de avocado. Putem folosi blenderul pentru a transforma totul în pastă.
Pe aceeași temăTartinăm felia de pâine cu această pastă și o servim cu felii de căpșuni și semințe de susan, de mac, sau cu ce preferă fiecare.
Este o gustare perfectă pentru a începe o zi într-un mod sănătos!