Cum preparăm o delicioasă rețetă de quesadilla cu pui
Ideală pentru mic dejunurile de weekend petrecute în familie, această rețetă de quesadilla cu pui poate deveni favorita familiei.
Publicat: Marti, 30 Aprilie 2019, 22:36 | Actualizat: Marti, 03 August 2021, 10:28Ideală pentru mic dejunurile de weekend petrecute în familie, această rețetă de quesadilla cu pui poate deveni favorita familiei.
Ingrediente pentru rețeta Quesadilla cu pui
- 500 gr piept de pui
- 1 ardei gras, roşu
- 200 gr caşcaval
- 1 ceapă albă
- 1 legătură pătrunjel
- 500 ml ulei
- 20 gr praf de ardei dulce( boia)
- 4 căţei de usturoi
- 1 linguriță oregano
- 1 praf de sare
- 1/2 linguriță piper negru măcinat
- 5 buc Tortillia
- 200 gr măsline negre
- 5 crenguţe rozmarin verde
- 250 gr porumb boabe la conserve
Mod de preparare pentru rețeta Quesadilla cu pui
Se taie pieptul de pui şi ardeiul cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt, se toacă și pătrunjelul, iar caşcavalul îl răzuim.
Se pune ulei într-o tigaie încinsă, apoi se adaugă pieptul de pui, usturoiul, piperul, oregano, boiaua și sarea. Se prăjeşte puiul până ce este gata. Îl vom scoate într-un bol.
În aceeaşi tigaie mai punem puţin ulei apoi adăugăm ceapa, ardeiul, sare şi piper. Se călesc până se înmoaie. Pentru a forma quesadilla se ia o lipie, presărăm peste jumătate din ea caşcaval răzuit, apoi cubuleţe din piept de pui, legumele, porumbul, verdeaţa, apoi iar caşcaval și pliem lipia liberă peste ingredient. Se unge pe o parte şi o punem în tigaie cu partea unsă în jos. O lăsăm să se prăjească 2, 3 minute pe fiecare parte. O scoatem, o punem pe un tocător să o tăiem în trei şi se poate servi caldă.
Vedeți aici și rețeta Veggie quesadilla cu salsa si guacamole!