Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum să faci OCHIURI ROMÂNEȘTI! Cum faci ouă ochiuri fără ulei, cu un ingredient din bucătărie!
Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de ochiuri românești, una pe care nu aveți cum să nu o reluați. De ce? Pentru că e pur și simplu delicioasă și sănătoasă!
Publicat: Joi, 02 Februarie 2017, 18:32 | Actualizat: Duminica, 04 Aprilie 2021, 20:37- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de ochiuri românești, una pe care nu aveți cum să nu o reluați. De ce? Pentru că e pur și simplu delicioasă și sănătoasă!
Dacă ești adepta unui stil de viață sănătos, trebuie să încerci acest truc pentru ouă ochiuri!
Nu mai este nevoie să le prăjești în ulei și să-și piardă din nutrienți dacă ai puțin oțet în bucătărie. De ce oțet? Pentru că nu îți aduce nicio calorie în plus și te ferește de orice risc asupra sănătății tale! Este foarte simplu să te bucuri de același gust, dar fără un preț prea mare!
Pune într-un vas puțină apă și aproximativ o lingură de oțet. Între timp, așează ouăle pe o farfurie. Când apa a început să fiarbă, dă-le drumul ușor în vas. Acoperă cu o farfurie vasul și lasă-le la fiert 3-4 minute.
Poftă buuuuuuuuuuuuuuuuună!
Sursă: vertical.ro