Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră
Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Publicat: Marti, 17 Aprilie 2018, 20:46 | Actualizat: Luni, 22 Februarie 2021, 16:20Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Ingrediente pentru Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră
- 1600 g sfeclă roșie
- 800 g brânză de capră
- 1 legătură salvie
- 40 ml oțet balsamic
- 400 g paste tagliatele
- 200 ml ulei de măsline
- 1 căpățâna de usturoi
- sare de mare
- piper boabe
Mod de preparare Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră
Tagliatellele se fierb în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Sfecla se curăță și se feliază subțire.
Usturoiul se curăță și se toacă mărunt, salvia se toacă, de asemeni, mărunt.
Se feliază și brânza foarte subțire.
Se amestecă sfecla cu usturoiul și salvia și se asezonează cu un dressing din oțet balsamic, sare și piper.
Se servesc tagliatellele cu această salată de sfeclă roșie și salvie.