Adrian Iancu, de la vlogging la gătit! Surpriza trăită de chefi când au văzut farfuria: „Ori pun suflet, ori pun prea multă sare”
Adrian Iancu este pasionat de vlogging și de filme, dar a decis să participe în ediția 6 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să arate că se pricepe la fel de bine și la gătit!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 16 Septembrie 2020, 20:34 | Actualizat: Miercuri, 16 Septembrie 2020, 22:46Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Tânărul de 22 de ani a făcut pentru moment pauză de la vlogguri și a decis să descopere la emisiunea „Chefi la cuțite” dacă merită laudele primite și chiar are șanse să facă spectacol „viral” și în bucătărie.
„Motivul pentru care am venit la Chefi la cuțite este ca să văd dacă sunt menit să fac lucrul acesta. Voi găti fusilli cu somon și mazăre, o singură dată am gătit rețeta.
Pe aceeași temăAdrian Iancu la emisiunea „Chefi la cuțite”
E simplă și la cum mă mișc eu în bucătărie...Multă lume a observat că fac mâncare bună, ori că pun suflet, ori că pun prea multă sare...Nu știu dacă voi trece în etapa următoare, dar consider că asta e șansa mea”, a dezvăluit tânărul Adrian Iancu, plin de emoții.
Pe aceeași temăCătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au gustat atent din preparat și au avut mai mult critici decât laude: ba că pastele conțin oase, ba că peștele e prea ars.
Care au fost reacțiile concurentului și cum a arătat farfuria, de fapt? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”!