Cât te costă să îți gătească la nuntă chef Cătălin Scărlătescu. Pentru un meniu spectaculos trebuie să scoți bani frumoși
Ca să-ți gătească la nuntă șef Cătălin Scărlătescu trebuie să dispui de bani frumoși în conturi. Câți bani cere cel mai renumit chef pentru a găti un meniu complet la nuntă.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 09 Iulie 2023, 15:35 | Actualizat: Duminica, 09 Iulie 2023, 15:41Meniul poate fi ales de către nuntași, fie că vorbim de clasicul meniu care conține ciorbă, sarmale, pește, carne la grătar, acesta este dispus să facă și specialități precum creveți, fructe de mare, fine dining, deserturi speciale.
În cadrul unui eveniment din Galați care a promovat conceptul de gătit în aer liber, chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat să facă un meniu care a a avut toate preparartele care se pun pe masă la o nuntă.
Pe aceeași temăCât ar costa un meniu de nuntă gătit de chef Cătălin Scărlătescu
Potrivit informațiilor oferite de patronul firmei care a organizat acest eveniment, Marius Adam, care a făcut posibilă venirea sa în Galați, la cel mai recent eveniment la care a participat cheful, Cătălin Scărlătescu a încasat aproximativ 6000 €, adică 30.000 RON cu tot cu TVA. Chef Cătălin Scărlătescu s-a dus tocmai până în Galați pentru a găti un meniu de nuntă.
Patronul firmei de la malul Dunării a spus că onorariu renumitului chef Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 € fără TVA, acesta fiind un tarif standard pentru participarea la eveniment. Marius Adam a mai spus că adăugând și TVA-ul, onorariul este de 30.000 RON.
„Onorariul d-lui Cătălin Scărlătescu a fost de 5.250 de euro, fără TVA. Acesta este tariful standard al lui chef Scărlătescu pentru a participa la un eveniment. Deci da, dacă adăugăm și TVA-ul, onorariul dumnealui a ajuns la 30.000 de lei. Dar noi considerăm că au meritat aceste onorarii atât chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți vineri și sâmbătă, pentru că evenimentul a fost un succes.
Lumea a venit în piață, s-a simțit bine, cei de la Piețe Galați și-au promovat cu această ocazie cea mai mare piață din Galați, așa că toată lumea a fost mulțumită. Contribuția noastră, a firmei Autentic Events, a fost de 50.000 de lei, pe lângă suma de 50.000 de lei alocată de Piețe Galați. Prin urmare, putem spune că bugetul evenimentului a fost de 100.000 de lei.
La acest eveniment, ca de altfel la toate evenimentele pe care le organizăm și în alte orașe din țară, am venit cu parteneri comercianți după noi, cărora le percepem o taxă de participare. La Galați am venit cu 12 comercianți… Nu, nu a fost nimeni din Galați între cei 12, au fost doar parteneri de-ai noștri cu care mergem și la alte evenimente în țară”, a spus Marius Adam pentru faramogul.ro.
Pe aceeași temăJuratul de la „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, a stat numai 3-4 ore în Piața Centrală
Patronul firmei de organizare de evenimente spune că banii au fost investiți cu mult tact! Chef Scărlătescu, cât și ceilalți chefi prezenți la eveniment, au atras sute de oameni și în acest fel evenimentul și-a atins scopul.
Cătălin Scărlătescu a făcut un menu de nuntă la Piețe Galați, o societate de tip monopol la care gălățenii sunt 100% acționari prin intermediul Consiliului Local (CL) Galați, potrivit faramogul.ro.