Ce au ales chefii să gătească pentru a câștiga a doua amuletă a sezonului. Preparatele lor, care mai de care mai speciale
Pentru a câștiga cea de-a doua amuletă, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au fost nevoiți să pregătească un main course unde vedeta să fie pepenele!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 08 Septembrie 2020, 20:55 | Actualizat: Miercuri, 09 Septembrie 2020, 00:10Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Proba aceasta din emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1 nu a fost una ușoară, căci este destul de dificil să pregătești un fel principal de mâncare, având totodată ca ingredient și pepenele, un fruct cu multă apă și gust dulceag.
Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească niște tortellini umpluți cu ricotta și pepene galben și un sos de trufe, o combinație de care s-a declarant extrem de mândru.
Cu multă migală, Sorin Bontea a mers pe o farfurie mai simplă și a pregătit un tataki pe pat de pepene roșu, în timp ce Florin Dumitrescu a pregătit o carne de miel cu legume și sos de stafide, curmale și vin și pepene la grătar!
După ce timpul pentru proba de amulet a expirat, cei trei jurați s-au adunat în jurul mesei, ca să deguste atent din cele trei farfurii pe care le-au pregătit, în speranța că-l vor impresiona pe Antonio Passarelli.
Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum au arătat farcuriile pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în ediția a doua din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!