Emoții uriașe la „Chefi la cuțite”! Henrik Sebok jurizează preparatele gătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
În a noua ediția din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, chef Henrik Sebok a degustat cu multă atenție cele trei farfurii pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, pentru proba de amuletă.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 23 Septembrie 2020, 21:05 | Actualizat: Luni, 28 Septembrie 2020, 10:59Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
Unul dintre cele mai tensionate momente din a noua ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au urmărit cu sufletul la gură jurizarea farfuriilor pregătite pentru proba de amuletă.
Pe aceeași temăFlorin Dumitrescu a ales să gătească un storceag cu sturion, un preparat extrem de îndrăgit. Sorin Bontea și-a pus toate speranțele într-o salată de crab, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un black cod cu cartofi.
Chef Henrik Sebok la „Chefi la cuțite”
Gurmand celebru și bucătar exigent, chef Henrik Sebok a gustat cu multă atenție și a observat nu doar gustul, ci și prezentarea sau corectitudinea cu care farfuriile au fost executate.
Pe aceeași temă„E bogat cine a făcut acest storceag. Combinația e interesantă”, a zis invitatul special de la „Chefi la cuțite”, văzând cantitatea generoasă de caviar, folosită de chef Florin Dumitrescu în farfuria sa.
Totuși, doar una dintre farfurii va putea primi a noua amuletă din sezonul 8!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!