Antena

iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu: „Eram sigură că schimbă piciorul”

Celebru pe TikTok pentru clipurile în care o imită pe Dana Budeanu, concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, pentru a-și arăta afinitatea față de „credințele” creatoarei de modă. Iată dacă replicile memorabile i-au adus succesul concurentului.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 11 Martie 2023, 20:26 | Actualizat: Sambata, 11 Martie 2023, 20:26
Galerie de imagini
iUmor sezonul 14, 11 martie. Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu: „Eram sigură că schimbă piciorul”
Antena 1

Marian Mihăilă se declară un fan înfocat al Danei Budeanu, motiv pentru care i-a studiat fiecare gest și replică. Iar ca să nu lase de izbeliște toată truda, a adus pe scena iUmor „pastila Dănuța”, ca să le arate juraților ce capacități bune de memorare are: „Mai bine învățai Luceafărul”.

„Eu sunt Dana, varianta masculină. În 2023, eu cred că Dana va recunoaște că e bărbat. Ea nu este feministă, cumva mă reprezintă ideile ei. Ținuta este inspirată tot de la ea. Este un om foarte deștept! Avea ea o vorbă: <<dacă vă dau caterinca mea, nu mai vorbiți unii cu alții șase luni.>> Nu este pe înțelesul tuturor!”

Pe aceeași temă

Marian Mihăilă a imitat un personaj în vogă de pe internet la iUmor, sezonul 14

Deja așezat pe celebrul fotoliu de pe care Dana Budeanu își filmează vlogurile, concurentul a început să mimeze gesturile vedetei, în timp ce pe fundal rulau replicile care au făcut-o celebră pe creatoarea de modă:

„(...) Sunteți într-o căutare și o păcăleală permanentă, în care vă mințiți non-stop. <<Eu nu știu ce caut! Să vină și la mine cineva! Să mă ia oricine!>> (...) Că n-ai cum să ai reacția asta când îți dă unul inelul. (...) Ce aveți, mă? După care îl faceți fătălău la cratiță. El nu știe la ce se înhamă, că el în secunda în care ți-a pus inelul, nu știe ce urmează. Urmează nunta, tăticule! Urmează organizarea nunții. Sfârșitul lumii, tată. Nu există. Nunta e oricum.”, clipă în care Marian Mihăilă a imitat-o perfect pe Dana Budeanu în momentele în care aceasta își rearanjează piciorul peste picior în felul specific.

„(...) Aici aș vrea să fac o separare așa, efectiv, ca Moise. Aici punem familiile de parveniți, ăștia cu cașcaval, care își organizează nunta și în partea asta săracii.”

„(...) Parveniții vorbesc despre nuntă, la locație și ei fac degustări. De pe ce poziție, nebunilor? Că la voi în frigider, pe Nordului unde stați voi cu chirie sau nu, aveți oala de ciorbă în frigider. Ăștia sunteți. Marș!”. a încheiat Marian Mihăilă pe scena iUmor, sezonul 14.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Marian Mihăilă la iUmor sezonul 14

Deși au apreciat exactitatea gesturilor, jurații iUmor s-au arătat cam plictisiți de încercarea lui Marian Mihăilă de a intra în pielea Danei Budeanu. Iată cât timp i-a luat concurentului să memoreze vorbele:

Recomandari A1

„Domnule Marian, apreciem faptul că ați fost milisecundă cu milisecundă alături de Dana Budeanu, care are o emisiune. Dumneavoastră nu aveți nimic! N-aveți talent, iar umorul dumneavoastră, cu siguranță, este cusut cu ață albă.”, a reproșat Cheloo la testimoniale.

Întrebat de ce a venit îmbrăcat așa, concurentul a oferit următorul răspuns: „fiecare accesoriu, să spunem șosetele, știți că Dana urăște foarte mult treaba asta la un bărbat, să i se vadă <<gleznuța>>. Lanțul de la gât este un <<fashion>>!”

„Eu sunt <<liderline> la o fabrică care se ocupă cu tapițeria auto pentru <<mafioți>>. (...) Am încercat să-l memorez destul de bine. Am pierdut vreo oră jumate pe zi, în ultimele două săptămâni.”, a fost răspunsul lui Marian Mihăilă la întrebările legate de ocupație și de cât de mult i-a luat să memoreze toate replicile pe de rost.

„E inutil! Dacă nu provoacă un efect comic, dramatic, de orice fel, e inutil!”, au spus Cortea și Bordea la testimoniale.

Etapa votării s-a lăsat cu un moment de suspans și cu un joc de culise: „Aș da o încurajare”. În cele din urmă, Marian Mihăilă a primit un singur like din partea Deliei și trei dislike-uri din partea lui Cortea, Bordea și Cheloo: „Delia e mama tuturor răniților!”, a spus Nelu Cortea despre colega de la masa juraților, la testimoniale.

Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezon 14 marian mihăilă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Românul care şi-a cumpărat avion spune cum îl va transforma în restaurant: "Va fi la 2 metri înălţime". Când va fi luată prima masă în aeronavă
Citește și
Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de...
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Edi Vacariu, un stand-up siropos: ”În zilele noastre o să observi...
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Gicuța - jurizare
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Gicuța Radu, concurenta care va intra în istorie! A venit cu o...
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp Antena3.ro
Anunțul lui Mark Zuckerberg care a dus la o pierdere de 200 de miliarde de dolari. Ce a dezvăluit CEO-ul Meta useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Incendiu la un bloc în Pipera. De la ce a pornit focul Wall-Street
Cum ne pregătim pentru Sărbătoarea Sfântă a Paștelui? Tradiții și obiceiuri ortodoxe Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA: "Noi nu avem aşa ceva" Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite! Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor DeParinti
Billie Eilish a fost fotografiată alături de Alex Wolff. Cei doi s-au îmbrățișat în timpul unei plimbări prin... ZUTV
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Cu ce se ocupă fosta iubită a lui Vlad Pascu în timp ce tânărul este în arest
Cum o răsfață Delia și Oana Matache pe mama lor. Gina Matache s-a dat de gol: „Eu am bagajul în permanență făcut”
Prohodul Domnului 2024. Ce semnificație are și când se citește în biserică
Echipa lui Chef Orlando, al doilea battle câștigat la Chefi la cuțite. Azi, actorii din serialul „Bravo, tată!” vin la degustare
Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii după ce a vorbit codat în casă. Cum a reacționat Iuliana
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Laura Cosoi, apariție inedită la Premiile Gopo ediția 18. Rochia mulată care îi scoate în evidență burtica de gravidă
Fiul lui Adrian Minune se pregătește de nuntă! El a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cum arată cea care i-a furat inima
Boala de care suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas s-a stins din viață la doar opt ani, după o luptă grea
Mai multe