Antena

(P)Vopseaua de interior Farrow & Ball - de la aspectul ecologic la culori create împreună cu Muzeul Național de Istorie din Londra

De la norii care trec și soarele care apune, la strălucirea becurilor și pâlpâirea unui foc, culorile Farrow & Ball răspund extraordinar la schimbările de lumină, adăugând complexitate schemei dvs. decorative.

Publicat: Joi, 12 August 2021, 10:34 | Actualizat: Joi, 12 August 2021, 10:35
De la norii care trec și soarele care apune, la strălucirea becurilor și pâlpâirea unui foc, culorile Farrow & Ball răspund extraordinar la schimbările de lumină, adăugând complexitate schemei dvs. decorative.

Aceeași culoare în același spațiu poate părea luminoasă și aerisită în soarele de dimineață, moale în lumina de după-amiază sau intimă spre seară. Acest lucru se datorează faptului că culorile de vopsea lavabila de interior imersive Farrow & Ball sunt amestecate cu un echilibru de pigmenți bogați și cantități generoase de dioxid de titan care reflectă lumina, ceea ce înseamnă că, pe măsură ce ziua avansează, diferitele subtonuri din fiecare nuanță pot deveni mai mult sau mai puțin pronunțate.

7 MOTIVE PENTRU CARE VOPSEAUA FARROW & BALL ESTE O ALEGERE ECO-FRIENDLY PENTRU CASA TA

Cunoscută pentru vopseaua sa bogată în pigmenți și tapetul realizat manual, Farrow & Ball a devenit o necesitate în casele elegante, dar știați că este, de asemenea, o alegere eco-conștientă pentru casa dumneavoastră?

Iată șapte motive pentru care produsele companiei de vopsele din Dorset sunt concepute pentru a fi mai blânde cu planeta și cu toți cei care o împart:

Este sigură pentru copii - puteți fi siguri că gamele Estate și Modern de la Farrow & Ball sunt certificate ca fiind sigure pentru utilizarea în grădinițe și dormitoarele copiilor și în conformitate cu standardele de siguranță pentru jucării. Așadar, sunt perfecte pentru a înfrumuseța nu doar pereții, ci și cutiile de jucării, pătuțurile, rafturile de cărți sau dulapurile.

Formule de vopsele ecologice - întreaga gamă de vopsele Farrow & Ball este pe bază de apă, ceea ce face ca finisajele sale să fie mai sigure pentru utilizarea în toate încăperile casei și mai prietenoase cu mediul înconjurător. O bază de apă face, de asemenea, ca pensulele să fie mai ușor de curățat, fără a fi nevoie de solvenți dăunători - ca să nu mai vorbim de timpii de uscare mai rapizi.

3. Confort de aplicare - conținutul redus sau minim de COV al vopselelor Farrow & Ball înseamnă că acestea au un miros redus și că nu trebuie să inhalați vapori neplăcuți.

Ambalajele sunt reciclabile la nesfârșit - cutiile de metal pot fi reciclate la nesfârșit -, s-ar putea chiar să apară într-o zi în casa ta sub o altă formă!

Toată hârtia folosită pentru tapetul său provine din păduri sustenabile și este fabricată în mod responsabil. Apoi este imprimat cu vopsea pe bază de apă proprie Farrow & Ball, astfel încât este ecologic de la început până la sfârșit. Și, pentru că nu conține vinil, hârtia rămasă poate fi ușor reciclată.

Zero deșeuri uscate - totul este creat cu grijă la sediul Farrow & Ball din Dorset, unde 100% din deșeurile uscate ale fabricii de la fața locului sunt acum reciclate sau transformate în energie.

Activitatea brandului a fost recunoscută prin acreditări de mediu și prin faptul că a fost câștigător/finalist al Coatings Care Awards în ultimii patru ani.

7. 97% din deșeurile sale lichide sunt reciclate - și lucrează pentru a ajunge la 100%. 97% din apa utilizată de

Recomandari A1

Farrow & Ball este reciclată în propria sa stație de tratare a apei, care o pretratează înainte de a trimite apa limpede la stațiile de tratare ale autorităților locale.

Cu o gamă de bază de 132 de culori, precum și colecții individuale, inclusiv Colour by Nature - o paletă de culori creată în colaborare cu Muzeul de Istorie Naturală din Londra, Farrow & Ball are o schemă de culori pentru toate tipurile de case. Fiecare nuanță are chiar și un alb complementar, astfel încât să fii ecologic în timp ce creezi un aspect pe care îl iubești nu a fost niciodată mai ușor!

Formule ecologice

Începând cu 2010, întreaga gamă Farrow & Ball a fost creată cu o bază de apă ecologică, cu conținut redus de COV și miros redus. Indiferent de suprafața pe care doriți să o colorați, fie că este vorba de un perete, o suprafață din lemn sau metal, puteți fi siguri că este mai prietenoasă cu lumea dumneavoastră.

Aspectul semnăturii

Finisajul calcaros instantaneu recognoscibil al Estate Emulsion aduce aspectul caracteristic Farrow & Ball în orice casă. Împreună cu Estate Eggshell, partenerul său pentru lemn și metal, combină cei mai bogați pigmenți cu o formulă elegantă cu strălucire redusă, pentru un răspuns extraordinar la lumină, o profunzime imbatabilă a culorii și un finisaj frumos.

Compusă din două finisaje de înaltă performanță, gama Modern de la Farrow & Ball vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a decora cele mai pretențioase spații din orice proprietate. Cu o combinație de Modern Emulsion și Modern Eggshell, puteți aduce o notă de finisare perfectă în zonele cu trafic intens - de la plinte la tavane.

Mai jos, analizăm mai îndeaproape meritele individuale ale Modern Emulsion, un finisaj mat durabil pentru pereți și plafoane interioare, și Modern Eggshell, un finisaj ultra-rezistent cu luciu mediu pentru lemn, metal, beton și pardoseli interioare.

Emulsie modernă

Modern Emulsion este un finisaj mat foarte rezistent pentru pereți și tavane interioare, potrivit chiar și pentru încăperi cu trafic intens și predispuse la umiditate.

Includerea unui conservant previne apariția mucegaiului pe suprafața vopselei, ceea ce înseamnă că Modern Emulsion poate fi folosită în bucătării și băi pentru un finisaj mat contemporan care rămâne mai proaspăt pentru mai mult timp.

De asemenea, se poate spăla și șterge și prezintă o rezistență excelentă la frecare și la pete, obținând cea mai înaltă clasă 1 Scrub Rrating.

Modern Eggshell ( aspect de coaja de ou)

Cu o combinație de lianți acrilici și poliuretanici, Modern Eggshell este cel mai rezistent produs din gama Farrow & Ball.

Potrivit pentru utilizarea pe lemn, metal, beton și chiar pe pardoseli, finisajul său cu luciu mediu conferă culoare și protecție unei game largi de suprafețe interioare.

Mai ales atunci când este utilizat împreună cu straturile de bază recomandate de Farrow & Ball, creează un finisaj incredibil de durabil și de lungă durată.

La fel ca toate vopselele de interior Farrow & Ball, Modern Emulsion și Modern Eggshell sunt pe bază de apă, ecologice, cu un conținut redus de COV (compuși organici volatili) și miros, și cu rating A+ pentru calitatea aerului din interior.

Pe lângă faptul că vă ajută să vă faceți proiectele cât mai sustenabile posibil, alegerea unui produs pe bază de apă vă oferă o experiență mai confortabilă atât în timpul cât și după vopsire.

Răspunzând minunat la toate tipurile de lumină, vopseaua bogat pigmentată și tapetul realizat manual de Farrow & Ball oferă o profunzime unică a culorilor și o calitate a finisajului care dă viață pereților.

Bogăția și caracterul culorilor sunt rezultatul unei combinații de metode străvechi și ingrediente de înaltă calitate, creând un aspect și o senzație unică în fiecare cameră a casei.

Farrow & Ball se dedică creării de vopsele bogat pigmentate și de tapet artizanal, folosind numai ingrediente de cea mai bună calitate.

Variind de la neutre subtile până la albastru închis, fiecare nuanță de vopsea este creată cu un amestec de până la cinci pigmenți pentru o profunzime extraordinară a culorii. Răspunzând cu caracter la toate tipurile de lumină, subtonurile variate din fiecare nuanță se schimbă cu ușurință în lumină și umbră pentru a da viață locuințelor.

Încă înrădăcinați în Dorset, Anglia, locul de origine al Farrow & Ball din 1946, meșterii experți combină metodele tradiționale cu tehnologia contemporană pentru a fi pionieri în domeniul lor. Din nou, fiecare rolă de tapet este realizată cu vopsea Farrow & Ball pentru un finisaj tactil rafinat și o legătură perfectă între vopsea și hârtie.

Vopselele bogat pigmentate și tapetul realizat manual sunt concepute pentru a funcționa în armonie cu fiecare parte a proiectului dumneavoastră. De la bazele de apă ecologice , și practicile responsabile, până la formulele ecologice și materialele reciclabile, Farrow & Ball se angajează să reducă impactul pe care îl are asupra pământului fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Întreaga gamă de produse Farrow & Ball poate fi descoperită în showroom-ul Epardoseli din București, strada Sabinelor nr. 117, sector 5.

Whatsapp LinkedIn
vopsea vopsea de interior farrow & ball
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Filmul SF The Pod Generation, cu Emilia Clarke și Chiwetel Ejiofor în rolurile principale, e disponibil acum în AntenaPLAY. Descoperă povestea fascinantă a comediei romantice.
Stirile zilei Românul care şi-a cumpărat avion spune cum îl va transforma în restaurant: "Va fi la 2 metri înălţime". Când va fi luată prima masă în aeronavă
Citește și
Femeia care a rămas temporar oarbă din cauza unui produs de înfrumusețare. Multe doamne îl folosesc,...
Oferă lemnului un tratament durabil de extra protecţie împotriva acţiunii factorilor de mediu şi...
Trucul care promite un vopsit mai ușor. Ce se întâmplă dacă pui un strop de esență de vanilie în...
Miranda Parker a cheltuit o avere de 21.000 de dolari, ca să-și ascundă firele albe de păr! Cum arată azi
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun... Ziare.com
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp Antena3.ro
Anunțul lui Mark Zuckerberg care a dus la o pierdere de 200 de miliarde de dolari. Ce a dezvăluit CEO-ul Meta useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Incendiu la un bloc în Pipera. De la ce a pornit focul Wall-Street
Cum ne pregătim pentru Sărbătoarea Sfântă a Paștelui? Tradiții și obiceiuri ortodoxe Kudika
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Locul de poveste din România care i-a cucerit inima lui Karen, o turistă din SUA: "Noi nu avem aşa ceva" Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Elixirul care îți CURĂȚĂ corpul la un preț derizoriu. Oricine și-l poate permite! Gandul
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în ce mai rea, s-a avansat cu planurile... CanCan
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor DeParinti
Billie Eilish a fost fotografiată alături de Alex Wolff. Cei doi s-au îmbrățișat în timpul unei plimbări prin... ZUTV
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Avertisment ANPC. Ce alimente recomandă să nu achiziționăm de 1 mai
Mireasa, sezon 9. Tatăl lui Albert i-a dat un sfat fiului în legătură cu Ionela. Ce a spus domnul Teodor după cele întâmplate
De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa, Capriciile Iubirii. Simona Gherghe a moderat emisiunea în locul colegei sale
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scenă direct pe masa de operație
Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de poveste!”
Rugăciune puternică pentru Sâmbăta Mare din Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să rostești pentru sănătate și pace în casă
Rugăciune puternică pentru Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în ziua răstignirii Mântuitorului
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului, a fost eliminată din sezonul 13. Ce s-a întâmplat
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Iulia Maria Creangă și Mario Mădălin Dumitru, replici dure în fața camerelor: „Am dat în el!”
Mai multe