Antena

Dieta de 8 ore: Slăbești 4 kilograme cu cea mai scurtă cură de slăbire din lume!

Această rețeta de opt ore este numită și „cea mai scurtă cură de slăbire din lume”. Este extrem de eficientă iar rezultatele sale se văd imediat. Tot ce trebuie să faci este să mănânci tot ce îți dorești într-o perioada de opt ore în timpul zilei.

Publicat: Luni, 14 Mai 2018, 13:02 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:08
Această rețeta de opt ore este numită și „cea mai scurtă cură de slăbire din lume”. Este extrem de eficientă iar rezultatele sale se văd imediat. Tot ce trebuie să faci este să mănânci tot ce îți dorești într-o perioada de opt ore în timpul zilei.

Această rețeta de opt ore este numită și „cea mai scurtă cură de slăbire din lume”. Este extrem de eficientă iar rezultatele sale se văd imediat. Tot ce trebuie să faci este să mănânci tot ce îți dorești într-o perioada de opt ore în timpul zilei.

La prima vedere, pare simplu, însă există câteva reguli pe care trebuie să le respecți. În primul rând, trebuie să mănânci doar opt ore pe zi, iar în restul de 16 ore ai voie să bei dpar apă, ceaiuri din plante sau limonadă fără zahăr. Experții recomandă că cele opt ore să fie în intervalul 9:00 – 17:00 pentru că atunci se obțin cele mai bune rezultate. Timpul dintre mese nu ar trebui să fie mai mic de patru ore. Poți mânca orice alimente sănătoase, fără să exagerezi cu cantitățile, scrie girly.ro.

Dacă nu știi care sunt alimentele sănătoase, iată o lista din care te poți inspiră:

Peste, ficat de peste, icre și fructe de mare: Sunt bogate în proteine ușor asimilabile, iod, seleniu, omega 3. Sunt de preferat proaspete, mai puțin congelate sau în conservă. Modul de gătire optim este la abur sau fierte (supă de peste). Peștii de apă dulce nu au cantități semnificative de omega 3 iar peștii oceanici (mai ales peștii răpitori) tind să acumuleze metale grele și alți contaminanti. Atenție la modul de creștere (le preferăm pe cele sălbatice în locul celor de crescătorie/acvacultură) și la cel de recoltare (să aibă certificare pentru pescuit sustenabil).

Ouă: Alimentul aproape complet, cu nenumărate beneficii, repus în drepturi după ce dogmă vânzătorilor de cereale a fost desființată. Consumul a 3 ouă zilnic nu afectează negativ starea de sănătate la omul sănătos. Ouăle de prepeliță conțîn chiar mai mult colesterol decât cele de găînă, dar asta nu este o problema. Totuși, în ou găsim reflectată compoziția nutrițională (în special la minerale) a nutrețurilor folosite și a modului de viață al găinilor. Este de preferat să le mâncăm fierte moi, gălbenușul poate fi crud însă albusul are nevoie de tratament termic.

Nuci, alune și semințe oleaginoase: Au un conținut mare de grăsimi (sănătoase), fibre, proteine, vitamine minerale. Trebuie mestecate bine și, de preferat, hidratate. Se evita prăjirea. Pot fi folosite pentru preparate vegane și „de post” („brânză”, „lapte” etc.). Au drept sezon optim toamna și iarnă.

Legume (frunze, rădăcini, tuberculi, rizomi, tulpini, inflorescente): Sunt alimente smai slab încărcate caloric (cu excepția organelor de depozit) dar care aduc beneficii în zona antioxidanților și fitonutrientilor benefici pentru sănătate. Fiecare își are modul propriu de preparare optimă, de exemplu spanacul sau morcovii sunt mai utile preparate termic (fierte), nu crude. Pot conține și antinutrienti sau toxine. La omul modern și sedentar ele ar trebui să fie „grosul” dietei.

Fructe, fructe asociate legumelor (tomate, castraveți), avocado, măsline:Fructele dulci au și un conținut mare de zaharuri, chiar dacă naturale, ele pot contribui la depozitarea grăsimilor. Este de preferat să mâncăm fructele proaspete, în sezon (vara, toamna). Tomatele roșii sunt bune (chiar mai bune) în formă lor conservată: suc de roșii sau bulion de roșii. Dovleacul este și el un fruct care se mănâncă sub formă de supe sau copt.

Cereale, semințe și pseudocereale: Cerealele care conțin gluten, în special grâul modern, primesc din ce în ce mai multe aprecieri negative, deci consumul lor ar trebui ținut la minim. Chiar și pâinea făcută în casă din aceeași făînă albă este tot pâine albă. Alte tipuri de semințe bogate în amidon, dar și în fibre, proteine, vitamine și minerale pot face parte din alimentația sănătoasă, mai ales dacă sunt preparate corect (majoritatea necesită înmuiere și/sau chiar germinare), scrie getfit.ro.

Whatsapp LinkedIn
dieta scurta opt ore dieta de 8 ore alimente recomandate slabit
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Pale Moon e serialul coreean care te va intriga. Vezi premiera în AntenaPLAY!
Stirile zilei Ultimele clipe din viaţa lui Silviu Prigoană. S-a prăbuşit la masă cu prietenii, la restaurantul pe care-l frecventa săptămânal
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și
4 zodii primesc semne de la Univers pe 13 noiembrie 2024. Află dacă te numeri printre ele Catine.ro
Actrița Derya Alabora, care joacă rolul lui Ayla din celebrul serial Golden Boy – Dragoste rebelă, are o... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Mireasă devastată când descoperă că doar 5 invitați au venit la nuntă și sala de petreceri e goală: „Vă... Libertatea.ro
Când ar putea veni aderarea completă la Schengen. Schimbări de poziție și noi probleme Ziare.com
Momentul care l-a marcat pe Silviu Prigoană și l-a făcut să ia o decizie radicală: „M-a dezgustat” AntenaSport
Ce părere are, de fapt, Ozana Barabancea despre relația dintre fiul ei, Andrew, și Naomi Hedman, fosta logodnică... Elle
Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca Silviu Prigoană să fie declarat decedat. Un martor a povestit în amănunt... Spynews.ro
Andreea Bostănică a spus adevărul despre viața de lux pe care o duce! „Nu pot să mint!” BZI
Cum arată casa lui Valerie Lungu: Fanii au rămas uimiți când au văzut imaginile postate de influenceriță... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Cum poți face cele mai bune murături asortate în saramură. Sfaturi și recomandări de la experți HelloTaste.ro
Cine a fost Silviu Prigoană. Omul de afaceri a murit marți, la 60 de ani Antena3.ro
Asteroidul „zeul distrugerii” se îndreaptă către Pământ. Ce fenomen drastic va avea loc când Apophis se va... useit
Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2024. Berbecii renunță la orgoliu. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Avocați: Intrarea Nordis în insolvență complică situația pentru cumpărătorii de apartamente Wall-Street
Hrișca: beneficii, proprietăți și contraindicații - tot ce trebuie să știi Kudika
Elena Udrea iese din închisoare? Familia abia o așteaptă acasă, ce decizie au luat magistrații. Playtech
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Instanța a dat verdictul Redactia.ro
Cine a fost Silviu Prigoană. Povestea vieţii celebrului om de afaceri Observator
Care sunt complicațiile hipertensiunii arteriale. Valorile normale pentru tensiune MediCOOL
Prăjitură cu fulgi de ovăz și iaurt. Desertul simplu care te va cuceri HelloTaste
Cum e ca socru Ion Țiriac! Sorana Cîrstea, iubita fiului său, a dezvăluit latura mai puțin ştiută a magnatului ProSport
Trei ZODII au șanse mari să își schimbe radical viața, în 2025. Sunt oportunități mari pentru o viață mai... Gandul
Ce le-a făcut Adelina Pestrițu fostelor colege Teo Trandafir și Ilinca Vandici: „Măi, eu nu mai pot cu asta”... CanCan
Activități art&craft pentru copiii de 2 ani DeParinti
Nelly și Ashanti au vorbit despre modul în care viața lor s-a schimbat după nașterea fiului lor, Kareem: „Este... ZUTV
Luna Castorului 2024. Când are loc ultima Superlună Plină din acest an UseIT
Budincă de spaghete cu legume, în formă de coroniță Hello Taste