Antena

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019. Berbecii își rănesc partenerii de viață

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019. Berbecii își rănesc partenerii de viață, Capricornii au certuri cu șefii, Peștii sunt susținuți puternic de astre la capitolul bani. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru toate zodiile

Publicat: Joi, 16 Mai 2019, 08:03 | Actualizat: Joi, 16 Mai 2019, 08:04
horoscopul de joi, 16 mai 2019

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019. Berbecii își rănesc partenerii de viață, Capricornii au certuri cu șefii, Peștii sunt susținuți puternic de astre la capitolul bani. Ce anunță horoscopul zilei de joi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019 - Berbec

Se pare că astăzi trebuie să te ocupi de partenerul de viață. Sunt posibile dialoguri aprinse, fapt pentru care se recomandă multă prudență. Ești combativ și poți răni foarte ușor cu vorbele sau cu privirea. Ascultă ce au de zis ceilalți, pune în balanța cu ceea ce îți dorești tu și apoi acționează în consecință. Proiectele sau colaborarile în care ești implicat pot cunoaște reconfigurări, dar totul este spre binele tău suprem.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Taur

O zi cu multă agiatie la serviciu. Ai vrea tu să rezolvi cât mai multe, însă nu prea ai energie. Relațiile colegiale sunt disonante, iar șefii sunt de negăsit. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și nu răspunde la provocările celor din jur. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism. Folosește remedii naturiste, stai mai mult în natură și programează-ți vacanțe.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Gemeni

Tu ești maestrul de ceremonii astăzi pentru intregul Zodiac. Veselia li cheful de aventuri de care dai dovadă îți pot crea neplăceri în relația cu persoana iubită. Fii prudent, dozează-ți euforia și ține cont și de stările celorlalți. Pentru alții, copiii vor fi in prim-plan. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby. Este vremea să-ți redefinești felul în care abordezi iubirea, implicațiile ei și propriile tale nevoi de singurătate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Rac

Energia astrală de astăzi îți favorizează treburile gospodărești. Este o zi bună pentru curățenii generale, reparații curente sau reamenajari interioare. Se poate pune problema achiziționării unui teren sau a unei locuințe noi. Însă ai tendința ta este de a te ocupa mai mult de domeniul profesional în detrimentul vieții personale. De aceea, relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu răbdare și discernamant vei rezolva totul așa cum vrei tu.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Leu

Se pare că astăzi trebuie să faci mai multe călătorii pentru a rezolva diverse. Întâlnirile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi frecvente. Apar vești interesante, dar acordă-le atenție doar celor care îți sunt de folos. Pe de altă parte sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de școlarizare pe termen scurt ce te vor ajuta cât de curând să obții un loc de munca mai bun sau la cel actual sa promovezi.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019 - Fecioară

Recomandari A1

Banii și beneficiile lor îți vor da bătăi de cap astăzi. Ai vrea să econimisesti ceva, însă s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești pentru nevoile altora. Selectează prioritățile și nu da frâu liber tentației cumpărăturilor. Poți primi cadouri sau recompense de la un loc de muncă. Chiar dacă situația bugetului de venituri și cheltuieli te nemulțumește, cu răbdare și discernământ lucrurile se vor redresa. Evită eforturile prea mari.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Balanță

Minunată zi pentru tine. Ai energie, chef de tot și toate, dar bine ar fi să te rezumi doar la treburile personale. Astrele te sfătuiesc să mergi la un salon de întreținere corporală, să-ți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau pur și simplu să pui ordine în lucruri și activități. Relațiile parteneriale sunt conflictuale. Există tensiuni în acest sector, iar răsturnările de situație pot fi frecvente.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Scorpion

Astrele te sfătuiesc să fii cât mai discret astăzi. Nu prea ai chef de nimeni și de nimic, pentru că sufletul tău are nevoie de detașare de forfota vieții cotidiene. Evită eforturile prea mari și provocările celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și secundar pe segmentele capului. La serviciu este o perioadă delicată, însă cu prudență și discernământ vei depăși totul cu bine. Odihnește-te mai mult!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Săgetător

Prietenii îți sunt alături. Întâlniri, dialoguri, sfaturi de taină, toate apar în jurul tău că într-un carusel minunat. Vin către tine multe informații prețioase pe care ar trebui să le reții sau să le notezi. Totuși, unele persoane din anturajul tău nu sunt ceea ce păr și ar trebui să fii prudent. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult și nu îți divulga punctele slabe. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o reuniune amuzantă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Capricorn

Ar trebui să-ți îndrepți atenția spre relațiile cu șefii. Sunt posibile discuții contradictorii, reproșuri. Fii prudent și ascultă pe îndelete ce ți se spune. De reținut că dreptatea este deocamdată de partea celorlalți. Manifestarea personalității tale lasă mult de dorit, așa încât ar fi binevenite unele corecții de relaționare cu ceilalți. În după-amiază zilei, astrele te sfătuiesc să te ocupi de treburile gospodărești și de problemele membrilor familiei.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019- Vărsător

Relațiile cu străinătatea revin în atenție. Ori vei stă de vorba cu cineva aflat departe de granițele țării, ori te vei gândi la demersuri pentru o călătorie importantă. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te ocupa de studii pe termen lung. Dacă ești nevoit să susții examene sau interviuri fii prudent, deoarece tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și pe lângă subiect este la cote înalte.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 16 mai 2019-Pești

Chestiunile financiare sunt bine susținute de către astre. Recomandabil este să-ți verifici bugetul de venituri și cheltuieli. Achita taxele, impozitele sau în funcție de caz, ocupă-te de relațiile cu insituțiile bancare. Evită speculațiile financiare și cheltuielile pe mofturi. În după-amaiza zilei detașează-te de cotidian și întoarceți privirea către lațurile spirituale ale vieții. Sunt moment bune pentru a delimita clar esențele și aparențe.

Whatsapp LinkedIn
horoscop zilnic horoscop zilnic 16 mai 2019 horoscopul zilei 16 mai 2019 horoscopul de joi berbec partener
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Singurul mall din Bucureşti deschis duminică, în prima zi de Paşte. Ce pot face oamenii în Capitală, pe 5 mai
Citește și
Horoscop zilnic 22 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Horoscop zilnic 21 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Horoscop zilnic 15 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Horoscop zilnic 14 aprilie 2024. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre...
Video recomandate
Video
Citește și
Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Sunt două explicaţii mari!” De ce se bucură Piedone de un sprijin atât de mare în rândul alegătorilor? Libertatea.ro
Luptele din spatele ușilor închise: cine se opune planului SUA de a confisca rezerve valutare rusești de 260... Ziare.com
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Pască fără aluat, dar cu 500 g de brânză. Oricine poate să o prepare în doar 10 minute HelloTaste.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început Antena3.ro
Sistemul prin care Samsung a întrecut Apple. De ce sunt diferite smartphone-urile gigantului coreean useit
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Moneda de 1 ban care îți poate aduce bani frumoși peste noapte. Caut-o acum prin sertare, sigur o mai ai Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
Rezultate LOTO 6/49 sâmbătă 4 mai 2024. Numerele câştigătoare la tragerile speciale loto de Paşte Observator
Ce sunt aftele și cum apar. Specialiștii MediCOOL au oferit cele mai clare răspunsuri MediCOOL
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare HelloTaste
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc? ProSport
Cu cât a ajuns să se vândă un miel întreg în piețele din București. Prețul este IREAL! Gandul
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani CanCan
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor DeParinti
Rihanna a vorbit despre avantajele de a fi mamă de băiat: „Pot să fiu oricât de dezinvoltă vreau” ZUTV
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă UseIT
Pastă de ouă fierte. Rețetă de aperitiv rapid și gustos Hello Taste
Ultimele știri
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment magic transformați în Jasmine și Aladdin. Cum le-a ieșit
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Jo și Liviu Teodorescu, transformare fantastică în Katy Perry și Juicy J. Cum au apărut pe scenă
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Bella și Barbara, moment pur românesc marca Dan Spătaru. Au cântat „Tu, eu și-o umbrelă”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Emi și Cuza, transformare pe ritmuri Afrobeat în Rema. Cum a sunat hitul „Calm Down”
Te cunosc de undeva! 4 mai 2024. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții speciale în a 12-a gală. Ce ținute au purtat
A crezut că o doare capul din cauza mahmurelii, însă medicii au făcut o descoperire terifiantă. Ce diagnostic a primit
Sfaturi utile de la pompieri în noaptea de Înviere. Ce le recomandă atât credincioșilor, cât și personalului bisericesc
Cum petrece Violeta Bănică sărbătorile de Paște, după divorțul părinților ei: „Suntem mulți și peste tot”
Un loc de parcare se vinde cu 500.000 de euro. Agenții imobiliari consideră că „prețul nu este rău”
Patriarhul Daniel a transmis un mesaj în Pastorala de Paște. „Vindecarea de boli nu este ultimul scop al venirii Domnului”
Mai multe