Antena

eJobs.ro lansează iajob.ro, o platformă de joburi pentru cei care au nevoie de angajare imediată

Pe eJobs ai anunțuri cu salarii afișate, joburi din toate domeniile și industriile, locuri de muncă remote și în străinătate. În plus, pe platforma noastră găsești o mulțime de articole și sfaturi de carieră, dar și un calculator salarial numit Salario unde îți poți compara salariul actual și prin care poți vedea dacă ești plătit corect.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 12 Septembrie 2024, 10:50 | Actualizat: Joi, 12 Septembrie 2024, 10:59
eJobs.ro lansează iajob.ro, o platformă de joburi pentru cei care au nevoie de angajare imediată
eJobs.ro

Comunicat de presă: eJobs.ro lansează iajob.ro, o platformă de joburi pentru cei care au nevoie de angajare imediată. Peste 15.000 de joburi sunt disponibile în acest moment pe iajob.ro. Candidații nu au nevoie de CV-uri și îi pot suna direct pe angajatori

București, 12 septembrie 2024: eJobs.ro, liderul pieței de recrutare online din România, a lansat iajob.ro, o platformă dedicată preponderent candidaților din segmentul blue collar (care nu au studii superioare) și care își doresc să se angajeze rapid, fără a mai trece prin pașii tradiționali ai unui proces de recrutare, precum crearea unui CV sau aplicarea fără a avea un contact direct cu angajatorul.

iajob.ro, o platformă de joburi pentru cei care au nevoie de angajare imediată

„Una dintre marile dorințe ale candidaților este aceea de a putea intra în legătură direct cu angajatorul, iar asta vine dintr-o nemulțumire mai veche de pe piața muncii, legată de lipsa de feedback a angajatorilor. Vedem tot mai mulți candidați care vor să interacționeze direct și imediat cu un potențial angajator, să ceară și să primească detalii despre job, dar și să sară peste pasul creării unui CV, care, pentru mulți, reprezintă un adevărat obstacol. Sunt candidați care uneori renunță să aplice pentru un job tocmai pentru nu au un CV și nici nu știu cum să-l facă”, spune Bogdan Badea, CEO în cadrul eJobs.ro.

Având la dispoziție metode de contact precum telefon, Whatsapp sau Telegram, procesul de aplicare se simplifică în mod considerabil. În același timp, și pentru recrutorii care au nevoie imediată de candidați este mai ușor să ajungă la ei și să stabilească pașii necesari interviului. „Vorbim în primul rând despre specialiști blue collar (fără studii superioare) și grey collar (ocupații care combină atât aspecte ale muncii de birou, cât și ale muncii fizice), precum meseriași, muncitori calificați și necalificați, personal pentru curățenie, bucătari, ospătari, șoferi, agenți de pază, vânzători, instalatori etc., dar și talente creative și neconvenționale, precum traineri, prezentatori pentru jocuri online, cofetari și patiseri, animatori, fotografi, somelieri”, explică Bogdan Badea.

Din numărul total de joburi postate până acum, două treimi se adresează candidaților care au liceul absolvit și muncitorilor necalificați și o treime caută candidați care au și studii superioare. Cele mai multe anunțuri vin din partea angajatorilor din retail, horeca, logistică sau industria alimentară, iar orașele pentru care au cea mai mare nevoie de candidați sunt București, Cluj-Napoca, Ploiești, Pitești, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Salariile oferite de angajatori pentru joburile blue collar variază între 3.000 și 5.000 de lei pe lună, în funcție de domeniul de activitate, oraș, dar și de experiența pe care un candidat o are. Cu toate că salariul este principalul criteriu în funcție de care un candidat blue collar alege să aplice pentru un job, în acest moment, doar 20% dintre joburile postate pe iajob.ro au salariul afișat în anunțul de angajare.

„Nu doar procesul de aplicare a fost simplificat, ci și cel de recrutare, iar posibilitatea de a contacta angajatorul în mod direct, prin Whatsapp, Telegram, dar mai ales prin telefon a eliminat timpii morți ce pot fi un real obstacol pentru un recrutor care are nevoie imediată de oameni sau pentru candidații care caută un job în regim de urgență. Un alt element de noutate este acela că, prin iajob.ro, pot posta anunțuri inclusiv persoanele fizice, care, în mod evident, nu angajează cu recurență, nu au de îndeplinit toate formalitățile specifice unei corporații, ci mai degrabă au nevoie de o interacțiune simplă, care nu presupune nici măcar existența unui CV din partea candidatului”, mai spune Bogdan Badea.

Din numărul total de joburi postate până acum pe iajob.ro, 75% se adresează celor care au maximum 3 ani de experiență. 20% sunt destinate candidaților cu 3-5 ani de experiență, iar pentru restul sunt căutați candidați care au mai mult de 5 ani de experiență.

În acest moment, pe eJobs.ro, cea mai mare platformă de recrutare din România, sunt disponibile 24.000 de locuri de muncă. Alte 15.000 de joburi sunt deschise pe iajob.ro.
***

Despre eJobs

eJobs este platforma de locuri de muncă din România care verifică manual toate anunțurile și companiile. Pe eJobs ai anunțuri cu salarii afișate, joburi din toate domeniile și industriile, locuri de muncă remote și în străinătate. În plus, pe platforma noastră găsești o mulțime de articole și sfaturi de carieră, dar și un calculator salarial numit Salario unde îți poți compara salariul actual și prin care poți vedea dacă ești plătit corect. Pentru recrutori și angajatori, eJobs oferă acces la o bază de peste 5 milioane de CV-uri, precum și o mulțime de soluții de recrutare eficiente. Pe lângă anunțuri de angajare și căutarea în baza de date, prin eJobs poți avea acces în plus la campanii de recrutare digitalizată sau chiar la soluții super personalizate prin agenția de recrutare Skilld. Mai mult, tot datorită eJobs, experții în resurse umane au acces la We Are HR, platforma de conținut dedicată specialiștilor în HR și managerilor.

Recomandari A1

Persoană de contact:
Ana Călugăru
Head of Communications, eJobs România
T: 0729 699 437
M: ana.calugaru@ejobsgroup.ro

Whatsapp LinkedIn
joburi loc de muncă angajare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ din Singapore se vede LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 20-22 septembrie, urmărește pe canalul dedicat!
Stirile zilei România, lovită de un nou dezastru pe 29 septembrie. Viktor Orban anunţă că în Ungaria "situaţia încă este foarte gravă"
Videoclipul zilei
Citește și
eJobs: 20.000 de locuri de muncă la stat au fost scoase în piață de la începutul anului. Angajările...
(P) Ce joburi au căutat românii la început de an: pozițiile de șofer, inginer și asistent medical...
(P) Cele mai căutate profiluri de candidați în 2022
(P) Angajatorii se pregătesc pentru transparentizarea pieței salariilor: peste 10.000 de joburi cu...
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii care intră într-un anotimp al fericirii pe 20 septembrie 2024. Curajul este arma lor secretă Catine.ro
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași ținută ca Rita Ora Happy Channel
Seismografele au înregistrat un cutremur în Rusia, atunci când a explodat depozitul de rachete lovit cu drone de... Libertatea.ro
„O mare aberație". Interzicerea sportivului după ce și-a făcut semnul crucii, subiect de revoltă... Ziare.com
Milionarul român de doar 28 de ani, replică genială pentru un bărbat care i-a transmis că poartă un hanorac de... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou Spynews.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Copănele de pui în crustă crocantă de porumb. Rețetă adorată de întreaga familie HelloTaste.ro
Mașină ruptă în două de tramvai, în București. Șoferul a murit. Surse: Pozitiv la DrugTest, vatmanul spune... Antena3.ro
Cum poate fi învinsă gravitația Pământului, potrivit unui fost inginer NASA. Susține că a inventat un... useit
Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024. Racii au parte de oportunități pe mai multe planuri. Află ce se... Catine
ANPC a închis 12 magazine din rețelele Mega Image, Auchan, Profi și Carrefour și Rewe din Capitală Wall-Street
Ioana Ducu: De la speranta tenisului românesc la medic chirurg la Spitalul Floreasca. Povestea unei campioane Kudika
Cum să faci bulion la slow cooker: Rețeta care îți va schimba rutina de gătit Playtech
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!? Redactia.ro
Şoferul lovit mortal de tramvai în Bucureşti lucrează la SPP şi este soţul femeii stropite cu benzină în... Observator
Efectele lipsei de fibre în dieta femeilor însărcinate. Sfaturi pentru o alimentație echilibrată MediCOOL
Dulceață de gogonele. Un mod interesant de a conserva aroma gogonelelor HelloTaste
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat” ProSport
Zodiile peste care dă NOROCUL la final de an: Berbecii fac avere, iar Leii își schimbă viața! Gandul
Anunțul matrimonial devenit viral al unui pensionar rămas văduv: 'Caut parteneră, maxim 50 de ani. Sunt...' CanCan
Ce trebuie să faci pentru a crește stima de sine a fetei tale, potrivit cercetătorilor de la Harvard DeParinti
Justin Timberlake a fost văzut pentru prima dată în public după ce pledat vinovat pentru conducere sub influența... ZUTV
Primele recenzii iPhone 16. Ce spun experții și utilizatorii despre noul smartphone Apple UseIT
Cremă de lămâie, pentru prăjituri și torturi Hello Taste