Competiția culinară Neatza la Cuțite, rețeta lui Dani Oțil de mic dejun - Găigană
Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Dani Oțil, prepară un mic dejun care conține: oua, slanina, ceapa verde.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 10:58 | Actualizat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 11:23Dani Otil, care a declarat că nu a putut dormi de grija acestei competiții culinare, gândindu-se la ce rețetă să prepare, a ales să pregătească de fapt două rețete, una pentru modul sănătos și alta pentru modul mai puțin sănătos de a mânca.
El a ales o rețetă bănățeană denumită Găigana, un alt fel de omletă,
Diferența dintre rețeta Găigana și rețeta clasică de omletă este aceea că ouăle nu se amestecă și nu se mai adaugă lapte sau altceva pentru a le dilua.
Și a ales ca materie de bază slănina, spre deliciul celor care îl asistau.
Foarte echipat cu ustensile de bucătar adevărat, Dani și-a prezentat rețeta cu o dexteritate aparte sub privirea încântată a lui Vlăduț.
El a folosit o slăninuță ținută într-un baiț cu usturoi și cu multă sare.
”Se pun ouăle și se spun patru te iubescuri: te iubesc, te iubesc...câte am spus?
Este o omletă doar din două ouă și slănină, un fel de scramble sau jumări de ouă, mai pe înțelesul tuturor.
Pentru a nu pierde momentele delicioase din prestația lui Dani Otil, urmăriți materialul video de mai jos!
Poza cu preparatul final va fi votat pe Pagina de Facebook Neatza cu Răzvan și Dani.