Echipa Neatza face turul teraselor după marea redeschidere. Ce reguli le dau bătăi de cap managerilor
Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", ne explică regulile care le dau bătăi de cap managerilor de terase.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 02 Iunie 2020, 11:20 | Actualizat: Marti, 02 Iunie 2020, 11:24Românii abia așteaptă să ia masa în oraș, dar sunt atenți la măsurile de siguranță. Proprietarii acestora vor obligați să respecte numeroase reguli.
Pentru a se simți în siguranță, aproape 80% dintre români vor ca spațiile în care se ia masa să fie periodic dezinfectate, iar distanța dintre mese să fie mai mare ca până acum.
Proprietarii de restaurante se pregătesc și ei pentru a-i întâmpina. Lipsesc doar normele oficiale pe care să le aplice.
Cei mai mulți antreprenori se așteaptă să piardă jumătate din locuri pentru a respecta distanța dintre mese.
Purtarea echipamentului de protecție de către personal, dezinfecția periodică și limitarea interacțiunilor între clienți și ospătari sunt alte măsuri care vor fi respectate
Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!