Lorena Balaci, fiica „Minunii blonde” a fotbalului românesc”, dezvăluire de senzație la Neatza: „Nimic în viață nu este întâmplător”
Lorena, fiica celebrului fotbalist și antrenor de fotbal Ilie Balaci, a făcut o dezvăluire de senzație în timpul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!
Publicat: Joi, 30 Iulie 2020, 13:05 | Actualizat: Joi, 30 Iulie 2020, 13:41În luna octombrie a acestui an se fac doi ani de când Ilie Balaci, unul dintre cei mai buni jucători români de fotbal din toate timpurile, a trecut în neființă.
LORENA BALACI, SECRETAR GENERAL LA CLUBUL DACO-GETICA BUCUREȘTI
În memoria tatălui său, Lorena Balaci a decis să renunțe la designul vestimentar și să ducă mai departe pasiunea pentru fotbal, moștenită din familie.
În direct de pe stadionul Colentina, reporterul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a stat de vorbă cu Lorena Balaci pentru a afla mai multe detalii despre această schimbare de carieră majoră.
Pe aceeași temă„Se spune că nimic în viață nu este întâmplător. Așa a fost și la mine. A fos tom conjunctură, am ajuns aici, mi s-a propus să lucrez aici și am acceptat, am zis să încerc altceva. A contat faptul că mereu am fost în lumea fotbalului, este foarte greu să vii din afară.
Eu știam foarte multe lucruri și cumva mi-a fost foarte simplu. În prezent sunt secretar general al clubului Daco-Getica București (…). Mă ocup de tot, mai puțin de partea tehnico-tactică”, a dezvăluit fiica regretatului sportiv român pentru cei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.
Ilie Balaci și fiica sa, Lorena
DESPRE MARELE ILIE BALACI, „MINUNEA BLONDĂ” A FOTBALULUI ROMÂNESC
Ilie Balaci (n. 13 septembrie 1956,[1] Bistreț, Dolj, România – d. 21 octombrie 2018, Craiova, România) a fost un jucător și antrenor de fotbal din România. Supranumit „Minunea blondă”, Balaci s-a consacrat ca unul dintre cei mai buni jucători români de fotbal.
Cariera sa de fotbalist se leagă de marile succese obținute de Universitatea Craiova la începutul anilor 1980. Din păcate, sportivul a avut un final prematur de carieră, din cauza a două grave accidentări, una în 1983 și a doua în anul următor. A fost o pierdere imensa pentru echipa națională, care in vara anului 1984 participa la turneul final al Campionatului European.
Ca antrenor a avut performanțe notabile cu echipe din Africa de Nord și din zona țărilor arabe.
În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru participarea la Campionatul European din 1984 și pentru întreaga activitate.
A devenit cetatean de onoare al Municipiului Drobeta-Turnu Severin post-mortem.