PAȘTE 2018. Rețeta care nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători. Friptură de miel fragedă, gustoasă și aromată
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine condimente, pulpă de miel, cartofi, rosii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de miel".
Publicat: Joi, 05 Aprilie 2018, 09:21 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 23:41Paștele bate la ușa, iar masa de Sărbători e pe primul plan în materie de pregătiri, căci cum îi șade mai bine românului, dacă nu cu bucate alese pe masă?
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine condimente, pulpă de miel, cartofi, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Friptură de miel".
Așadar, dacă încă te gândești cum să prepari o friptură de miel precum marii bucătari, te poți inspira din clipul de mai sus!