Rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani
Anca Alungulesei, terapeut nutriționist, a preparat în direct, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 09 Decembrie 2020, 11:51 | Actualizat: Miercuri, 09 Decembrie 2020, 16:31- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Invitată în platoul Neatza cu Răzvan și Dani, Anca Alungulesei, terapeut nutriționist extrem de cunoscut, recomandă ciocolata în dietele de slăbire, dar nu orice ciocolată, ci o ciocolată de casă care accelerează arderea grăsimilor din corp, pentru care are și o rețetă personală.
Anca Alungulesei are o metodă revoluționară de slăbit, denumită pshiho-dietă, o metodă care ne învață să ne refacem mental convingerile în ceea ce privește echilibrul dintre mâncare și greutatea corporală. Printr-o astfel de dietă învățăm să înlocuim beneficiile externe care ne influențează obiceiurile alimentare. Prin psiho dietă învățăm să purtăm un dialog sănătos și benefic cu mintea noastră, adică învățăm să dăm indicații minții așa încât să accelerăm procesul de ardere a grăsimilor din corp.
Pe aceeași temăCât despre ciocolata de casă preparată în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, aceasta prevede doar câteva ingrediente interesante și un timp destul de scurt de preparare.
Ingrediente pentru rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor:
- 60 gr ulei de cocos
- 30 gr unt de cacao
- 4 linguri cacao pudră
- 2 linguri îndulcitor natural
- scorțișoară
Mod de preparare pentru rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor
Se topește untul de cacao la bain marie și se adaugă uleiul de cocos. Se amestecă rapid pentru omegenizare, apoi se cerne deasupra cacaua și se amestecă intens pentru a o încorpora uniform în compoziție, fără a se forma cocoloașe.
Se adaugă și scorțișoară, iar la final se adaugă îndulcitorul natural.
Compoziția de ciocolată bine omogenizată se toarnă în forme speciale care se dau la congelator pentru 20-30 de minute. Se pot da și la frigider, dar va dura mai mult până ciocolata va deveni mai fermă.
Untul de cacao și uleiul de cocos sunt grăsimi naturale, sănătoase, care ajută la accelerarea arderii grăsimilor din corp, dar și scorțișoara are astfel de proprietăți, deci încercați să n-o excludeți.
Untul de cacao este o grăsime vegetală care se obține din boabele arborelui de cacao și are un conținut ridicat în grăsimi nesaturate și acizi cum ar fi: acizi grasi Omega 9 și Omega 6, acid oleic, acid linoleic, acid stearic, dar și vitamine precum: magneziu, zinc, fier, calciu, potasiu, vitaminele A, K și E.
Mai conține antioxidanți, precum flavonoide si polifenoli, cu rol important în întarirea sistemului imunitar.
Pentru mai multe detalii despre interesanta rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani, vizualizați și materialul video de mai sus!