Antena

Smarphone-ul a devenit un aliat la job pentru mulți români. Cu beneficiile din abonamentele DIGI, totul devine mai ușor

Românii folosesc telefonul multe ore zilnic. Studiile arată că, în medie, petrecem 7 ore pe smarphone.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 30 Septembrie 2024, 15:48 | Actualizat: Luni, 30 Septembrie 2024, 17:53
Galerie de imagini
Românii folosesc telefonul multe ore zilnic. Studiile arată că, în medie, petrecem 7 ore pe smarphone.
Antena 1

Conform unui studiu din 2023, românii petrec mai mult timp pe telefon decât americanii și restul europenilor. Pe zi, în medie, stăm 423 de minute pe telefon, aproximativ 7 ore. O altă cercetare, realizată de către un brand care produce smartphone-uri, confirmă aceste date.

Lucrarea arată că apelarea și trimiterea de mesaje este modul principal de folosire a smartphone-ului (81,4%), la strânsă concurență cu rețelele sociale (81,1%).

Top 5 al activităților derulate pe smartphone este completat de navigarea online (77,5%), e-mail-uri (74,5%) și realizarea de fotografii și clipuri (71,8%).

Pe aceeași temă

Smarphone-ul a devenit un aliat la job pentru mulți români. Cu beneficiile din abonamentele DIGI, totul devine mai ușor

Florin Ristei spune că își folosește mult telefonul. Timpul de utilizare al smarphone-ului a scăzut cu 2 ore în cazul lui, de la 7 la 5 ore. Aproape cât un program de lucru, a observat Cuza.

”Am un trend descendent 5 ore, de la 7 ore. Uriaș.”, a spus artistul. Colegul său a folosit smarphone-ul două ore până la ora 9:34, cât arăta ceasul din stânga imagini. Din nou, datele arată cât de mult ne folosim telefoanele.

”Când ai așa nevoie de telefon, trebuie să ai și semnal bun”, a afirmat Florin Ristei, care i-a provocat pe telespectatori să facă un exercițiu de imaginiție și să se gândească la toate lucrurile pe care le facem când semnalul devin slab chiar în timpul unui apel telefonic.

Pe aceeași temă

Cu toții știm cât de neplăcut este acest lucru. În 2024, când tehnologia a evoluat atât de mult, avem nevoie de beneficii pe măsură. DIGI, rețeaua mobilă #1 la acoperire vine în întâmpinarea celor care sunt în căutarea celor mai bune servicii, iar prețurile sunt imbatabile.

Alege acoperirea mobilă nr. 1 din România și beneficiază de tot ce înseamnă DIGI. Intră în rețeaua de prieteni cu net & minute nelimitate în rețea sau naționale. Ai net nelimitat 5G indiferent ce abonament DIGI alegi, de 2 euro, 3 euro sau 5 euro. Află mai multe detalii de pe site-ul DIGI.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
digi telefon abonament florin ristei
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Meseria căutată cu disperare de companiile din România. 600.000 de joburi şi doar 13.000 de absolvenţi pe an
Citește și
Ce pătește Ramona Olaru de fiecare dată când merge acasă la părinți. Cu DIGI nu ai această problemă
Florin Ristei, la un pas să nu mai poată intra în propria mașină: „Am pățit vara asta”. Cu DIGI...
Momentul lui Emi și Cuza care a stârnit controverse la masa juriului. Ozana Barabancea, impresionată de...
Florin Ristei și Radu Bucălae au vorbit despre momentele când lipsa semnalului le-a pus probleme. Cum ar...
Video recomandate
Video
Citește și