Antena

Clădirea ai cărei 20.000 locuitori nu trebuie să iasă niciodată din casă. Cum e posibil. Unde e situată

Clădirea imensă de apartamente adăpostește 20.000 de locuitori. Blocul este atât de bine echipat și amenajat, încât locuitorii ei nu sunt nevoiți să părăsească incinta.

Publicat: Joi, 06 Iunie 2024, 16:11 | Actualizat: Vineri, 07 Iunie 2024, 08:58
Clădirea imensă de apartamente adăpostește 20.000 de locuitori. Blocul este atât de bine echipat și amenajat, încât locuitorii ei nu sunt nevoiți să părăsească incinta.
TikTok

Acesta este cel mai mare bloc din China, în care locuiesc peste 20.000 de locuitori. Pentru mulți e dificil să găsească un apartement ideal, care să fie și spațios și să se afle și într-un bloc suficient de aproape de un supermarket, dar și de locul de muncă.

Clădirea impresionantă care adăpostește 20.000 oameni

De asemenea, apartamentul ideal este și ieftin și chiar e și mai bine dacă stai aproape de familie și prieteni. În acest bloc din China, locuitorii au tot ce le trebuie și nu se pot plânge de nimic.

Pe aceeași temă

O astfel de clădire pentru mulți este un vis în timp ce pentru alții este un adevărat coșmar. Acest complex de locuințe este numit Regent International și este o clădire cu adevărat impunătoare, aflată în Hangzhou, în districtul central.

@incorporador_reis 🌆✨ Explorando o Colossal Regent International em Hangzhou, China! 🇨🇳🏢 Bem-vindos ao coração vibrante de Qianjiang Century City, Hangzhou, onde o edifício Regent International redefine os limites da engenharia e do design urbano. Este gigante não é apenas um prédio; é uma pequena cidade vertical! 🌍🏙️ Originalmente projetado como um hotel de luxo, o Regent foi transformado em um complexo de apartamentos imenso, lar de cerca de 30.600 pessoas. Isso mesmo, a população do Regent varia entre 11.000 e 22.000 pessoas, dependendo das estimativas, tornando-o mais populoso que muitas cidades pequenas pelo mundo! 🏢👨‍👩‍👧‍👦 Cada andar é uma tapeçaria de vidas e histórias, com espaços desenhados para acolher, conectar e encantar seus moradores. Do luxo inicial à comunidade vibrante de hoje, o Regent é um testemunho da evolução constante e do dinamismo de Hangzhou. 🎨🌟 Se você pensa em inovação, comunidade e design excepcional, pense no Regent International. Um ícone não apenas por sua estrutura, mas pela comunidade que prospera dentro dele. 🌐💫 🌐 Siga @Incorporador_reis para mais descobertas incríveis de arquitetura e design! 💬 Já visitou um lugar como o Regent? Compartilhe sua experiência! 👍 Curta se você ama explorar maravilhas arquitetônicas! 🔔 Compartilhe para mostrar essa maravilha da engenharia e design! #Hangzhou #ArquiteturaImpressionante #DesignUrbano #VidaEmCondomínio #regentinternational ♬ som original - Guilherme R Reis

Motivul pentru care locuitorii de aici nu trebuie să părăsească niciodată clădirea este pentru că toate necesitățile lor pot fi îndeplinite acolo.

Clădirea imensă ocupă 260.000 metrii pătrați și are o înălțime de 206 metri. Complexul este potrivit pentru 30.000 de locuitori, dar are momentan 20.000 locuitori.

Pe aceeași temă

Se pare că, în funcție de zona din clădire în care locuiește o persoană, facilitățile sunt diferite. Cu toate acestea, toți locuitori beneficiază de un food court imens cu restaurant, fizerii, saloane de coafat, săli de fitness, supermarketuri, piscine și cafenele.

Clădirea a devenit virală pe rețelele de socializare pentru cât e de mare și câte facilități poate oferi. Într-un video pe TikTok, întregul complex este filmat doar cu ajutorul dronelor.

Designul blocului a fost gândit de Alicia Loo, designerul chef al celui de-al doilea cel mai mare lanț hotelier de 7 stele, numit Singapore Sands Hotel.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Din cei 20.000 de locuitori, cei mai mulți sunt studenți, tineri absolvenți și tineri angajați. Se pare că, pe lângă faptul că este atât de bine dotată clădirea, este și destul de ieftină chiria. Un apartament micuț, dar fără ferestre, costă 210 dolari pe lună. În același timp, un apartament cu balcon mare costă în jur de 600 dolari pe lună.

Whatsapp LinkedIn
cladire china cladire 20.000 locuitori
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și