Antena

Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e furioasă”

Un tânăr venit în vacanță în România a trăit o experiență autentică la munte. A plecat din camera lui confortabilă de la hotel și a ajuns să fie ajutorul unui cioban. Turistul s-a filmat în momentul în care s-a aflat în mijlocul unei cirezi de vaci.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 18 Iunie 2024, 17:31 | Actualizat: Marti, 18 Iunie 2024, 18:15
Un turist străin venit în vacanță în România a trăit o experiență autentică la munte. A plecat din camera lui confortabilă de la hotel și a ajuns să fie ajutorul unui cioban
TikTok

Un turist venit în vacanță în România a trăit o experiență autentică. Americanul a cunoscut un cioban român care se afla pe munte cu cireada de vaci.

Turistul a imortalizat momentele neaoșe și a povestit cum a primit ca misiune să-l ajute pe cioban să ducă vacile la grajd. Americanul a avut parte de un moment adorabil, când a mângâiat un vițeluș.

Turiatul a filmat experiența neaoșă și a publicat imaginile pe TikTok, aoclo unde a primit mai multe reacții.

„Calm tinere, nici românii care stau la oraș nu văd zilnic așa ceva. Vacanță frumoasă ”, „Acestea sunt locurile din România în care găsești adevărata pace și liniște. Savurează momentul, crede-mă”, „ Vă mulțumim pentru promovarea României! Ne faceți o mare favoare ! Respect!”, „Fascinanta Românie”.

Pe aceeași temă

Turistul străin s-a arătat surprins de hainele ciobanului și de activitățile din zonele montane. În imagini, americanul a surprins priveliști superbe, car ei-au încântat pe cei care au privit videoclipul publicat pe rețelele sociale.

Pe aceeași temă

Cum a reacționat turistul când s-a trezit în mijlocul unei cirezi de vaci

"Sunt aici cu un fermier român care încearcă să-şi strângă vacile de pe acestastă pajiște, iar acestă bovină e foarte furioasă. Mă simt exact ca într-un film. Uite cum e îmbrăcat! Uite ce pălărie are, ce pnataloni, ce curea! Iar fiul său e acolo, mai sus, încercând să adune la un loc celelalte vaci.

Pe aceeași temă

Mai devreme eram în camera de hotel, iar acum sunt pe o pajişte de pe un munte din România, iar ei mi-au dat doar un băţ, nicio instrucţiune. Scopul nostru este să ducem vacile acasă, acolo jos. Sunt în mijlocul munţilor. Sunt în cea mai românească parte a României", a spus tânărul în videoclip.

@christian.grossi I don’t think I could do this type of life 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound - Grossi
Recomandari A1
Pe aceeași temă

Ulterior, tânărul s-a filmat din grajdul unde vacile erau duse la muls și s-a arătat încântat să poată pune mâna pe un vițel.

Pe aceeași temă
@christian.grossi its like i have traveled back in time 🇷🇴 #fyp #tellme #stitch #traveltiktok #backpacking #romania ♬ original sound - Grossi

Tot la munte, turistul a văzut cum se face brânza la stână și a ascultat cum cântă un localnic la bucium: „M-am întors în timp”, a spus turistul fascinat de ceea ce a admirat.

Whatsapp LinkedIn
turist reactie romania
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Bernadette Szocs luptă pentru aur la WTT Star Contender Bangkok 2024. În perioada 2 - 7 iulie, competiția se vede LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii spun că este semn bun
Videoclipul zilei
Citește și
Reacția unui român a devenit virală după ce a văzut terasele goale din Germania „în plin Euro”....
Cum a reacționat un străin după ce a vizitat Iașiul: „Am explorat o mulțime de locuri, dar niciunul...
Românii trag un semnal de alarmă cu privire la stațiile de alimentare din Bulgaria. Șoferii ar fi...
Transalpina se deschide pe 1 iunie! Obiective turistice pentru șoferi
Video recomandate
Video
Citește și