Antena Căutare

Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone

Filmulețul unui turist italian a devenit viral pe internet după ce a semnalat diferențele observate între magazinele românești și cele din țara sa natală.

colaj turist italian când a ajuns în București, în autobuz, turistul la masă la un restaurant și în parcarea unui supermarket cu beri românești în mână
Un turist italian s-a bucurat de experiența culinară în România | TikTok

Obiceiurile de cumpărături diferă de la țară la țară. Și nu doar obiceiurile, ci și modul în care sunt prezntate produsele la raft. Particularitățile din magazinele românești au fost evidențiate de un turist italian pe rețelele de socializare.

Citește și: Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70: „Habar nu aveam cum arată”

Un italian a rămas mască după ce a făcut cumpărături în țara noastră. Ce l-a uimit în magazinele autohtone

Experiența turistului italian a fost împărtășită pe rețelele de socializare, iar reacțiile românilor n-au întârziat să apară. Mulți au vnit cu explicații pentru modul în care sunt prezentate anumite produse la raft, de pildă turistul s-a minunat că untul era încapsulat într-o cutiuță de plastic, iar românii i-au explicat în comentarii că este un sistem antifurt: „Untul e în sistem antifurt, atât de scump s-a făcut”, a menționat unul dintre urmăritori.

„N-am văzut în viața mea conservă de pește cu capac transparent, în România!” scrie un alt urmăritor, după ce turistul a filmat la secțiunea de „Pește” dintr-un supermarket din România.

Citește și: Un italian a fost uimit când a văzut cum se face curățenie în România. Ce a observat bărbatul: „Nu-mi vine să cred”

„Pe viitor fă te rog și o comparație de prețuri între România și Italia”, i-a cerut alt urmăritor.

Bărbatul a fost uimit de numeroasele feluri de muștar prezentate la raft, precum și de varietățile de murături. Acesta a fost surprins și de modul în care se pun la vânzare peturile de bere, deși i-a fost semnalat de unul dintre urmăritori că se pot cumpăra și separat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italianul a postat pe contul său de Tik Tok o serie de filmulețe în care prezintă mâncăruri tradiționale, precum micii, dar și produsele de patiserie găsite la tot pasul în capitală. De asemenea, el a luat cina la un restaurant din centrul Bucureștiului și a fost surprins de cantitatea de mâncare pe care a primit-o, dar și de gustul delicios al preparatelor.

Citește și: Cum a reacționat un englez, care are o iubită româncă, după ce a gustat preparate tradiționale în Cluj-Napoca

Din călătoria sa culinară nu a lipsit nici oprirea la Capșa, unde a gustat din delicioasele prăjituri făcute ca pe vremuri. Acesta s-a declarat mulțumit nu doar de deserturi, deși poate puțin piperate la preț, ci și de modul în care arată cofetăria, dar și meniul deosebit de interesant.

Următoarea pe listă a fost berea românească. Acesta i-a dedicat un filmuleț întreg în care și-a exprimat părerea în legătură cu mai multe branduri românești de bere.

Citește și: Gabriel a dormit pe străzi în Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum și-a îndeplinit visul

Ciorba de burtă este unul dintre preparatele românești care nu l-au încântat pe turistul italian, acestuia neplăcându-i smântâna. Nici sarmalele nu au lipsit din meniu. Acesta și-a încheiat periplul prin București cu un covrig cu mac românesc.

A aflat că a fost înșelată și s-a răzbunat pe viitorul soț chiar în ziua nunții. Ce a făcut tânăra: „Adevărul despre Ale... Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x