Antena

Cum își câștigă banii partenera de viață a lui Culiță Sterp. Ce spune despre afacerile ei și cum a ajuns să câștige sume imense

Daniela Iliescu a reușit să-și contureze o carieră impresionantă într-un timp relativ scurt.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 07 Octombrie 2024, 11:02 | Actualizat: Luni, 07 Octombrie 2024, 12:59
Cum își câștigă banii partenera de viață a lui Culiță Sterp. Ce spune despre afacerile ei și cum a ajuns să câștige sume imense
Instagram

Cunoscută pentru prezența sa în mediul online și pentru afacerea sa în domeniul modei, Daniela Iliescu este mult mai mult decât partenera de viață a celebrului Culiță Sterp. Ea vorbete deschis despre cum și-a construit propriul drum spre succes și cum gestionează presiunile și provocările vieții publice.

Cum își câștigă banii partenera de viață a lui Culiță Sterp. Ce spune despre afacerile ei și cum a ajuns să câștige sume imense

Daniela Iliescu nu s-a mulțumit doar să fie o mamă dedicată, ci a ales să se implice activ în lumea afacerilor. Cu o pasiune de lungă durată pentru modă, a fondat propriul său business în domeniul vestimentar acum doi ani. Acesta nu a fost doar un pas spre independență financiară, ci și o modalitate de a-și exprima creativitatea și de a răspunde cerințelor pieței.

Pe aceeași temă

În paralel cu afacerea sa, Daniela a îmbrățișat și rolul de influencer, devenind o prezență constantă pe platformele sociale. Cu umor și autenticitate, a captat atenția publicului și a construit o comunitate activă de urmăritori. Deși inițial a intrat în lumea influencerilor "fără să vrea", Daniela a descoperit că această activitate nu doar că îi place, dar o și definește într-un mod surprinzător.

"La început, nu luam lucrurile în serios, în sensul că nu știam cu ce se mănâncă; aveam trac de cameră, dar mie îmi plăcea, de fapt, chestia asta," a mărturisit Daniela într-un interviu pentru viva.ro. "Eu sunt foarte vocală, doar că era totul nou pentru mine. Cu asta mă ocup în momentul de față. Am businessul meu, de care mă ocup îndeaproape, partea de influencing, și mereu gândesc încă ceva."

Odată ce a devenit o figură publică, Daniela nu a scăpat de comentariile negative și acuzațiile de a profita de faima și resursele lui Culiță Sterp. Cu toate acestea, ea a ales să răspundă cu grație și claritate, explicând că succesul său personal și profesional este rezultatul eforturilor și pasiunii sale, nu al relației cu un bărbat bogat.

Pe aceeași temă

"Nu vă imaginați că, Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea, că v-aș minți dacă aș spune asta. Pe mine nu m-au interesat chestiile astea niciodată," a subliniat Daniela într-un clip postat pe TikTok. "Sunt mândră de mine așa cum sunt eu. Și toate astea, cum că stau cu Culiță pentru bani, că l-am luat, că l-am despărțit, sunt doar rezultatele acțiunilor unor anumite persoane de a vă face să aveți o părere greșită despre mine."

Pentru Daniela Iliescu, drumul nu se oprește aici. Ea continuă să își extindă afacerea și să exploreze noi oportunități în lumea digitală și dincolo de ea. "Așa trăiesc eu cel mai bine – dacă sunt maxim de ocupată și dacă trebuie să fug dintr-o parte în alta," a adăugat ea. "Uneori, am impresia că nici nu prea știu să mă relaxez. Cu businessul, la fel, mereu mă gândesc ce să mai fac."

Whatsapp LinkedIn
culita sterp ileana sterp daniela iliescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie de facultate sau experiență
Videoclipul zilei
Citește și
De ce nu o place Mama Geta pe Daniela Iliescu, partenera lui Culiță. Mama cântărețului a folosit...
Cum a „umilit-o” Geta Sterp pe Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp, în mediul online. Are...
Culiță Sterp, atacat de un leu în timp ce îl mângâia. Cum s-a filmat cu animalul sălbatic pe un...
Culiță Sterp a fost jefuit în Italia și a făcut un anunț neașteptat pe internet. Ce lucruri de...
Video recomandate
Video
Citește și