S-au copt cireșele și ești în pană de idei cum să le mai încluzi în preparate simple și delicioase? Încearcă rețeta noastră de colțunași cu cireșe, pe care sigur o vei adora!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne încântă în fiecare zi cu rețetele preparate în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, rețete atât simple cât și complexpe care merită să le testăm.
Rețeta Ashak este un preparat tradițional afgan, din găluște de aluat umplute cu arpagic, și servite cu sos de roșii, și sos de iaurt cu mentă uscată.
Piroști este denumirea bucovineană a colțunașilor. Sunt delicioși indiferent de umplutură, dar atunci când ingredientele sunt din ograda țărănească, precum în rețeta de față, sunt și mai gustoși și mai sănătoși....
Ingrediente 300 g făină albă 12 oyuă 200 g brânză de vaci 100 g telemea de oaie 150 ml smântână de gătit 100 g unt 50 g gris 20 g stafide coaja rasă de la o lămâie coaja...